ZÍTRA PŘIJEDE MISTR Z NYMBURKA.

Na první dubnový den přijíždí do Tatranu mistrovský Nymburk. Tento hegemon soutěže se letos potýká s mírnými výkyvy a pak není divu, že jeho postavení v tabulce již není tak dominantní jako dřív. Celkem již mají na svém kontě 9 porážek.

ČÍST DÁLE

31. 3. 2023

Zítra s mistrem.

Preview: NH Ostrava vs Era Basketbal Nymburk

Kolo:12. kolo skupiny A1

Datum: 1.4.2023, v 17:30

Na první dubnový den přijíždí do Tatranu mistrovský Nymburk. Tento hegemon soutěže se letos potýká s mírnými výkyvy a pak není divu, že jeho postavení v tabulce již není tak dominantní jako dřív. Celkem již mají na svém kontě 9 porážek.

Ostravané před tímto zápase mají za sebou dva zápasy. Po domácí porážce od Brna, se kterým padli o 8 bodů, pak odehráli duel v Děčíně se ctí. Vinou vlastních ztrát a chyb bohužel prohráli v poměru 89:93.

Z tábora soupeře:

Polabané přijíždějí do ostravské haly Tatran jako první celek tabulky. V letošní sezóně již poznali několikrát hořkost porážky, na což nebyli v předchozích letech příliš zvyklí. Kádr kouče Sokolovského v průběhu sezóny již doznal pár změn. Nejnovější akvizicí je rozehrávač Gilyard, jenž naposledy působil ve Vietnamu. Dále v týmu najdeme matadora Petra Bendu, jenž nedávno oslavil 41. narozeniny.

Fanoušky opět čeká tombola o hodnotné ceny. Stačí dojít v čemkoliv v BÍLÉM. 

Adam Choleva k zápasu říká:" V předposledním domácím zápase nadstavby nás čeká mistr. Tím bych chtěl poprosit všechny naše příznivce,aby dorazili a podpořili nás k bojovnému a heroickému výkonu! 
Protože hlavně takovým přístupem pro nás povede cesta k vitězství. Nymburk se dávno otřepal z horšího startu v souteži a pod českými trenéry začíná mit opět svůj obraz rychlé a nátlakové hry. Opírá o sílu pod košem v podobě Watsona, na křídlech bránícího Locketta a nově příchozím Gilyardem, který je obzvlášť zajímavý typ hráče. My se nyní pereme s mnoha absencemi, ale v Děčíně jsme ukázali, že i přesto dokážeme sahat po vítězství, o které jsme se však na konci zápasu bohuzel připravili."

Maťo Majerčák k zápasu říká: "“Čeká nás těžký soupeř a my se budeme snažit podat náš nejlepší výkon, abychom si do dalších bojů připravili co nejvýhodnější pozici."

TVCOM: http://bit.ly/3KjddBn

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

04

hodiny

07

minut

29

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)