Zítra začíná play off s Opavou

Od zítra začíná play off derby s Opavou!

ČÍST DÁLE

17. 4. 2024

Preview: BK Opava vs NH Ostrava

Kolo: 1. kolo play off

Datum: 18.4.

Vrchol sezóny je tady! Již zítra vstupujeme do play off . Jako prvním soupeřem nám bude náš regionální soupeř z Opavy. Čeká nás tedy derby, které jak se říká, nemá favorita. Všechny dosavadní rozdíly se mažou a jde se na krev. Série je hraná na čtyři vítězné zápasy začíná na půdě úřadujícího mistra.

O kvalitách mistra víme, ale minulou sezónu jsme tým kouče Czudka dokázali porazit hned 3x. Nabízí se tedy otázka, proč by to nešlo i letos. O motivaci mají hráči kouče Cholevy jistě postaráno.

K zápasu pořádáme výjezd pro naše fanoušky, kdy odjezd od haly je zítra v 16:30. I ke druhému zápasu bude klub pořádat výjezd. Můžete se přihlásit na odkazu níže.

Ohlasy před utkáním: "Ve čtvrtek nás čeká první zápas play-off s Opavou ve kterém čekám výbornou atmosféru vzhledem k tomu že se jedna o derby, moc se na to všichni těšíme." říká před play off David Škranc

" Prvním z našich cílů bylo dostat se do play-off, což se nám podařilo. Nyní je druhým cílem porazit v play-off Opavu a dostat se do semifinále. Na Opavu se dobře takticky a i technicky připravíme. Opavu známe velmi dobře, protože má kvalitní a zkušený tým. Budeme se snažit být hodně tvrdí v a rychlejší v útoku. Play-off bude velmi napínavá a krásná série. Očekáváme, že nás ve čtvrtek přijdou do Opavy podpořit všichni naši fanoušci, kteří nás poženou. " říká před prvním zápasem Nihat Gurbuz

Formulář přinášíme zde: https://bit.ly/vyjezd_opava2

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

04

dny

16

hodin

29

minut

28

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále