Zítra zavítáme na Folimanku.

V sobotu zavítáme na USK Praha.

ČÍST DÁLE

13. 10. 2023

Preview: USK Praha vs NH Ostrava

Kolo: 7. kolo

Datum: 14.10. 2023

Po odloženém 6. kole Kooperativa NBL (vinou rozsáhlé marodky týmu Slavie) se ostravští basketbalisté tentokrát utkají s USK Praha. S týmem z Folimanky se v letošní sezóně střetnou poprvé a budou se snažit urvat tolik vytouženou první výhru v sezóně.

Minulý týden v sobotu se o to také pokoušeli na půdě Olomoucka a i když měli poměrně úspěšný vstup do zápasu, tak se stejně museli sklonit před svým sokem v poměru 88:97. K výhře nestačilo ani 26 bodů Williamse.

Nyní k sobotnímu soupeři:

Tým z Folimanky se již může pyšnit třemi výhry na svém kontě. Po velmi cenném skalpu Nymburka si připočítejme také vítězství v Kolíně a v Brně. Sklonit se museli pouze před úřadujícím mistrem z Opavy.

Tým složený z mladíků doplňuje například Matt Johnson, jenž je s průměrem 14 body na zápas nejlepším střelcem svého týmu.

Tým kouče Cholevy tak jistě nečeká nic lehkého. Zápas začíná v 17:30 a sledovat ho můžete v odkazu níže

Ohlasy před zápasem:

" V sobotu nás čeká náročný výjezd na palubovku USK. Pokud chceme pomýšlet na výhru, tak se musíme poučit z našich chyb z minulých utkání a udržet koncentraci po celý zápas. Klíčem k výhře bude především obrana a doskok, "uvádí k zápasu David Jakel.

" Na USK jedeme vyhrát. Musíme si však k tomu dopomoci maximálním výkonem a nasazením. Také se musí přidat lavička k základní rotaci, " říká před zápasem Adam Choleva.

TVCOM: https://bit.ly/3rOBCse

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále