Přichází Jiří Dedek a Aleksandar Radukic!

V tomto týdnu oznamujeme dvě nové akvizice .

ČÍST DÁLE

19. 8. 2021

Přichází Jiří Dedek a Aleksandar Radukic !
Další letní akvizicí v našem týmu je Jiří Dedek. Tento 191 cm vysoký odchovanec našeho klubu se do svého mateřského působiště vrací po angažmá ve Slavii Praha či Olomoucku.

???? Sám hráč k přestupu dodává : “Jsem rád, že jsem dostal možnost se po pěti letech vrátit do domácího prostředí, do haly, kde jsem doslova vyrostl. Věřím, že týmu budu přínosem a že společně zabojujeme o co nejlepší umístění.

Novou akvizici vítá také kouč Adam Choleva
????" Jirka je ostravský odchovanec, tudíž jsme rádi, že jsme jej přivedli zpět. Už patří mezi zkušenejší kluky, jeho předností je skvělá ruka a dobré čtení hry na obou polovinách hřiště.

 

Další zahraniční akvizicí je pak Aleksandar Radukic!

Pod koš přichází Aleksandar Radukic!

Naše podkošové řady rozšíří 30letý ???????? Aleksandar Radukic .

Jedná se o 207 cm vysokého hráče původem z ????????, jenž má za sebou angažmá například v Interu Bratislava , MBK Baník Handlova či v Jászberényi. Jeho bodový příděl na zápas se pohybuje v průměru 6 bodů a 3,5 doskoků/zápas.

Tento příchod jistě udělal radost také našemu asistentovi Sašovi Jankovičovi, který ho velmi dobře zná ze společného působení na ????????.

K nové akvizici dodává ???? "Je to hráč , který hraje na pozici 4 ale bez problémů se může přizpůsobit i na pozici falešného pivota .Je to výborný střelec za 3 body ale zaroveň se umí přesadit hrou zády ke koši. Zdobí ho také vysoké basketbalové IQ a hrával v kvalitních ligách. Věřím že svoje zkušenosti přenese i na naše mladé hráče a pomůže jim k jejich zlepšení." Také je velmi dobrý člověk do kolektivu a věřím, že snadno mezi kluky zapadne."

V přiloženém odkazu se můžete podívat na sestřih povedených akcí naší akvizice: https://bit.ly/radukic1

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

17

hodin

14

minut

27

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále