Rozhovor s naší novou americkou posilou!

Interview s Nickem Smithem

ČÍST DÁLE

20. 8. 2018

Na startu nového pracovního týdne si můžete přečíst interview s naší novou americkou posilou, Nickem Smithem. Tento 203 cm vysoký  střelec z perimetru přichází z americké university v Belmontu. Již dnes si můžete přečíst jeho vůbec první rozhovor při pobytu v ČR!

Přejeme příjemné čtení. 

 

1) Ahoj Nicku, jak sis užil dovolenou?

Dovolenou jsem si užil. Loňskou sezonu jsem strávil v Německu, kde jsem sice nebyl v kontaktu s moji rodinou a přáteli, ale i tak to byla pro mě skvělá zkušenost.  Volno jsem pak trávil ve Státech. 

2 Jaké jsou tvé zájmy? 

Mezi moje koníčky patří rozhodně hraní Fortnite, chození do posilovny a kolo. Mojí oblíbenou muzikou je Hip Hop a oblíbeným hudebníkem J.Cole. Na TV se moc nedivám, ale mám rád komedie.

3) Jaké máš zkušenosti s hraním v Evropě ,

Moje první zkušenost v Evropě byla s USA U16, když jsem ještě jako dorostenec, nicméně první opravdová zkušenost byla loňská sezóna ve Frankfurtu. Bydlení v Evropě jsem miloval a také hraní basketbalu zde bylo super. Těším se, až dorazím do Ostravy. Momentálně se snažím naučit pár slovíček v češtině!

4) Jaké jsou tvé oblíbené pozice na hřiště ?

Moje nejoblíbenější pozice je určitě v okolí perimetru. Vždy jsem byl dobrý střelec a střelba patří mezi mou silnou stránku.

5) Loňskou sezónu si strávil v USA, jaká podle tebe byla ? 

Hraní za universitu mě bavilo! Náš tým byl dobrý a za 4 roky jsme  4x jsme vyhráli naši konferenci. Jsem štastný, že jsem za ně mohl hrát.

6) Co zatím víš o Ostravě ?

O Ostravě toho zatím moc nevím, ale již jsem něco četl na internetu. Těším se až to zažiju naživo.

7) Jak se těšíš na novou sezónu ?

Velmi se těším na novou sezónu. Od sebe očekávám, že budu jedním z nejlepších hráčů . Chci také pomoci týmu k co nejvíce  výhrám v této sezóně . Chci se dostat do play off!

 

Sestřih jeho nej:  http://bit.ly/2nQxBig

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

16

hodin

54

minut

13

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále