V pondělí přijede Děčín.

Dohrávka 12. kole

ČÍST DÁLE

20. 11. 2016

Preview: NH Ostrava – BK Děčín

 

Kolo: 12

Místo: hala Tatran

Datum, čas: 21.11., 20:15

 

Vzájemná bilance: https://goo.gl/5UFP5g

 

 

V pondělí se před televizními obrazovkami utkáme s Děčínem. Favorit v tomto zápase je jasný, nicméně se můžeme pokusit o překvapení.  Klíčem k možnému vítězství bude dobrá obrana.

 Právě díky dobré obraně jsme v minulém zápase s USK Praha konečně vybojovali druhou výhru v sezóně.  První perioda nám vůbec nevyšla a prohráli jsme ji 8:20! Následně jsme obranu zlepšili, v útoku jsme se začali trefovat a v poločasu bylo skóre: 30:33.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a postupně jsme náskok soupeře začali stahovat. Ten se povedl stáhnout šťastnou trojkou naší nové akvizice, Jordana Riewera.

Ten přiletěl den před utkáním z USA a aniž by stihl jediný trénink s týmem, nastoupil do zápasu. V něm vzal v klíčovém okamžiku na sebe zodpovědnost a byl pak následně vyhlášen mužem zápasu. Spolu s Painterem nastřílel 17 bodů a k tomu přidal 1 asistenci.

 

V sobotu jsme tedy vybojovali důležitou výhru, po které se nám trochu lépe dýchá. V týdnu jsme si ještě zlepšili náladu výhrou v poháru, kdy jsme porazili Valašské Meziříčí 112:48.

 

Z tábora soupeře: Kouč Budínský před touto sezónou přivítal v týmu Krakoviče a Pavla Houšku. Od města kolem řeky Labe pak odešli Jelínek, Stria a Carter.  V tabulce KNBL prozatím drží 3 příčku se skórem 8:3.

 

Vojtěch Jančík, rozehrávač NH Ostrava: „Přijede k nám soupeř z vrchu tabulky, u kterého jsme předvedli slušný výkon v prvním zápase sezóny a ikdyž to bude velký oříšek, tak i minuly rok nám moc lidí nevěřilo. Věřím že je v našich silách předvést další překvapení a ukázat, že na spodek tabulky nepatříme.“

 

TVCOM: https://goo.gl/zgyiFY

Livestats: https://goo.gl/CTr3M2

FB event: https://goo.gl/OX6NyX¨

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)