V sobotu dorazí Olomoucko.

V sobotu přivítáme Hanáky.

ČÍST DÁLE

1. 10. 2020

Preview: NH Ostrava vs BK Olomoucko

Datum: 3.10.2020

Čas: 17:30

Partner utkání: ČSAD Logistic Ostrava

 

Preview:

První říjnovou sobotu přijede do ostravského Tatranu sebevědomé Olomoucko.  Hanáci si  z  prozatimních 4 zápasů ukořistili jen jedinou výhru. A to hned v prvním zápase proti silnému soupeři z Děčína. 

Velmi dobře se v tomto zápase ukázal zejména Lukáš Feštr, který svým bývalým spoluhráčům nasázel rovných 20 bodů.

Ještě lepší byl pak jeho spoluhráč Bezbradica. Tento 206 cm vysoký pořízek přidal ještě o 9 bodů víc. V dalších zápasech to již tak slavné ze strany Olomoucka nebylo. Sice málem dokázali porazit mistrovský Nymburk, ale pak dostali řádný příděl na půdě Opavy. V posledním kole pak jen o bod padli v Pardubicích. 

Domácí tým má za sebou vcelku úspěšný týden. Na domácí palubovce porazili silné Svitavy až v úplné koncovce 82:81, kdy se zápas povedl zejména Alleynovi s Petrem Bohačíkem.  Právě první jmenovaný byl tím rozhodujícím faktorem, kdy 7 vteřin před koncem rozhodl o osudu utkání v domácí prospěch.

Hned v pátek pak svěřenci trenéra Bálinta předehrávali 20. kolo s mistrovským Nymburkem. Na jeho hřišti drželi s favoritem zápasu srdnatě krok do poločasu, kdy zaostávali jen o 6 bodů. Ve druhém poločase však domácí ukázali, proč jsou již několik let hegemonem ligy. 

Sobotní zápas začíná začíná opět v tradičním čase a prosíme fanoušky, aby přišli opět s rouškou a také co možno v největším počtu. Bude to na nějaký čas poslední možnost, jak hrát zápasy před diváky.  Partnerem zápasů bude tentokrát ČSAD Logistik Ostrava


Adam Choleva před zápasem říká: " V sobotu narazíme na soupeře z Prostějova, který u nás bude chtií odčinit domácí porážku s Pardubicemi. To my jim však budeme chtít znemožnit a body si nechat doma, ale k tomu budeme potřebovat bezchybnou obranu, jelikož Olomoucko je především ofenzivní tým."
 

Absence: Štěpán Svoboda

Z tábora soupeře: 

Hanáci před touto sezónou dost výrazně obměnili kádr.  Z loňských výrazných postav týmu kouče Benačka zbyli jen Palyza, Kouřil a Váňa.  Mezi nově příchozí musíme zmínit zejména Lukáše Feštra, který bude mít na společně s Kouřilem na starosti rozehrávku týmu z Prostějova.

Dalšími novými hráči jsou cizinci  Bezbradica se Šanteljem či český talent David Pekárek. 

TVCOM : http://bit.ly/nholomoucko

#tojebasketbal

#OVAvsOLO

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

17

hodin

24

minut

06

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)