V sobotu nás čeká důležitý zápas se Svitavami.

V sobotu dorazí silné Svitavy.

ČÍST DÁLE

1. 3. 2017

 Preview: NH Ostrava: Dekstone Tuři Svitavy

Kolo: 4. Kolo skupiny A2

Datum: 4. 3. 2017, 17:30

 

 Vzájemná bilance:  https://goo.gl/hcMVOB

 

První březnovou sobotu nás v naší hale Tatran čeká důležitý zápas v boji o play off. Na sebe narazí dosud dva neporažené celky v této nadstavbové části. Soupeřem nám budou Svitavy.

Tým trenéra Růžičky po vydatném posílení týmu (Marko, Slezák, Smithson) naposledy poznal hořkost porážky v lednu v zápase s Nymburkem. To ještě nesměl hrát jejich ústřední rozehrávač Marko, který přestoupil koncem roku z Prostějova. Stejně jako jeho kolega Slezák. Po zmíněném zápase s Nymburkem najeli hosté na vítěznou vlnu a tabulku skupiny A2 vedou s prozatímním skórem 10:15.  

V posledním domácím zápase se host utkali s Prostějovem a vyhráli s přehledem 95:68. V zápase mohli domácí diváci vidět několik velice povedených akcí a smečů.

Náš celek je po třetí výhře v řadě jen jednu výhru za svým sobotním soupeřem. V nedělní dohrávce jsme po dvou letech uspěli na palubovce Slunety a to především díky týmovému výkonu, precizní obraně a také faktu, že jsme domácí nepustili do střeleckých závodů s námi. Tato výhra je pro náš tým obrovsky cenná a důležitá. Nejlepším střelcem tohoto zápasu byl náš kapitán Petr Bohačík.  

 

Výkony obou celků v posledních zápasech byly jistě výbornou pozvánkou na sobotní zápas. Ze Svitav dorazí spoustu fanoušků, ale my pevně věříme, že jim ukážeme, kdo je na Tatranu doma. Vaši podporu budeme opět velmi potřebovat.!

 

 

Deshawn Painter před zápasem: „ Máme před sebou další důležitý zápas. Doražte nás podpořit v hojném počtu v sobotu. Vaši podporu budeme potřebovat“.

 

Pozvánka: https://goo.gl/dzwpwy

 FB: https://goo.gl/ojF1gK

Livestats:  https://goo.gl/eBNFgA

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

07

hodin

06

minut

44

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále