V sobotu přijede Olomoucko.

ČÍST DÁLE

17. 1. 2020

Preview: NH Ostrava vs BK Olomoucko

Kolo:20

Datum: 18.1.2020

V polovině ledna do ostravské haly Tatran přijíždí celek z Hané. Olomoucko bude v tomto zápase jistě v roli favorita, ale to však neznamená, že domácí dají svoji kůži lacino.
V prvním vzájemném zápase hosté potvrdili, že na domácí palubovce jsou obrovsky silní. Svého soka naprosto přehráli a ten si odvezl stobodový příděl. V této sezóně již několikátý. 

U hostů se nejvíce dařilo Newkirkovi, který vsítil 19 bodů. 

Před dnešním zápasem odehrály oba celky dva rozdílné zápasy. Ostravané srdnatě bojovali na půdě regionálního rivala z Opavy a odvezli těsnou porážku v poměru 76:84. Nejlépe se střelecky dařilo Holseymu, který nasbíral 23 bodů. 

Hosté naopak ve velmi ofenzivním zápase proti Válečníkům z Děčína uspěli a z horké půdy si odvezli cenné dva body za výhru 98:94. V týmu Hanáků byl nejvíc střelecky při chuti Morgan, autor 36 bodů. 

 

Z tábora soupeře:

Tým z Hané do letošní sezóny vstoupil do této sezóny opět s velkými cíly. A to atakovat ty nejvyšší příčky v KNBL. A pohledem na aktuální podobu tabulky se jim to celkem daří. V tabulce drží 6. místo s bilancí .  jako každý rok s těmi nejvyššími cíli. 

Tým kouče Benačka zůstal v podstatě pohromadě oproti loňské sezóně. Tým se opírá o bodovou produkci střelce Palyzy či MVP loňské sezóny Douglase. Zdatně jim sekundují mladíci Sehnal, Goga, Váňa. Když si k nim připočítáme také nového PG Radovana Kouřila, tak můžeme  vidět zajímavý mix, který se rád prezentuje ofenzivním pojetí hry a nemá problém nastřílet v zápase spoustu bodů. Jejich bodový průměr bodů na zápas se rovná téměř stovce.

 

Partnerem zápasu bude tentokrát Hotel Imperial nacházející se v centru Ostravy.

Zápas můžete opět sledovat také na TVCOM:  http://bit.ly/nholomouckotvcom

 

Kammenon Holsey před zápasem: " V posledním vzájemném utkání jsme nehráli dobře. Musíme hrát tvrdě a chytře celý zápas. Jedině tak můžeme v sobotu uspět."

 

 

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)