V sobotu přijedou Pandy!

V 6. kole přívítáme Slunetu Ústí nad Labem

ČÍST DÁLE

26. 10. 2017

Preview: NH Ostrava: Sluneta Ústí nad Labem

Kolo: 6. kolo základní části

Datum: 28. 10. 2017, 17:30

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2yNeSZt

Po středeční porážce v Pardubicích (78:95) se opět představíme doma. A to v zápase se Slunetou Ústím nad Labem. Tým kouče Pišteckého prošel jako ten náš obrodou.

Do kádru Slunety přišli před touto sezónou rozehrávač Singletary, křídla Robinson a Svejcar, pivot Wolfram a small forvard Tredwell. Z loňského kádru pak zůstali Šotnar, Šmíd, Votroubek či Pecka.

Vstup do sezóny měli hosté slibný a až na herní výpadek v zápase proti Olomoucku a těsné porážce od Pardubic, všechny zápasy vyhráli. A i proto jim nyní patří 3. příčka v tabulce KNBL. Do toho „Pandy“ hrají evropské poháry, kde naposledy ve středu hráli doma s Levicemi, ale v dramatické koncovce padly. Rozehranost mají tedy dobrou.

 

Náš celek by se potřeboval opět dostat na vítěznou vlnu. Ve středu se nám zápas v Pardubicích hrubě nepovedl, kdy jsme v průběhu zápasu prohrávali až o 30 bodů. Hlavním problémem naší hry byla velice propustná obrana a neschopnost zastavit smrtící protiútoky domácí. Naším středečním nejlepším střelcem byl Stojačič se 17 body.

Nyní se však soustřeďme na sobotní zápas. Opět si na něj můžete zakoupit vstupenku online, stačí kliknout na odkaz co je níže. Začínáme v tradičním čase v naší hale Tatran.

 

Ohlasy: Dušan Medvecký (trenér NH Ostrava): „Řekli jsme si, co chceme hrát, ale nehráli jsme to. Nechtěli jsme hlavně dostávat rychlé body z protiútoků, z přechodové fáze, ale Pardubice nám jich daly v první čtvrtině 20... Opět nám nefungovala obrana. V poločase jsme si k tomu něco řekli, ale domácí vstoupili výborně i do 3. čtvrtiny. Ell Sanders to pak prostřídal a naši mladíci proti domácím mladíkům to stáhli a zápas už se nějak dohrál. Pokud ale nebudeme plnit pokyny, tak s podobně zkušeným týmem, jako jsou Pardubice, nemůžeme hrát. Když je pustíš do laufu, tak i Nečas dá dvě trojky. Je pak hodně těžké s nimi hrát, když mají takovou sebedůvěru.“

Petr Bohačík (power forward NH Ostrava): „Dali jsme Pardubicím strašně moc útočných doskoků. Doskočily si poprvé, podruhé a pak už to tam dali. Vypíchl bych ještě další dvě věci: rychlý protiútok domácích a jejich přihrávky do „back doorů“, to pro nás bylo smrtící a nedařilo se nám to eliminovat. Postupem času jsme trochu víc bojovali pod košem, ale nestačilo to. Dostat 95 bodů je hrozně moc.“

TVCOM: http://bit.ly/2gEqc1R

FB: http://bit.ly/2ySfU8S

Vstupenky: : bit.ly/nhbasket_predprodej

#OVAvsSLU

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

15

hodin

54

minut

22

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále