V sobotu přivítáme Hradec.

Po více jak měsíci se představíme doma.

ČÍST DÁLE

26. 2. 2020

Preview: NH Ostrava vs Kingspan Hradečtí Sokoli

Kolo: 3

Datum: 29.2.2020

 

Po dvoutýdenní zápasové pauze způsobené Final Four Českého poháru a také reprezentační pauzou se opět naplno rozeběhne nadstavbová část KNBL. Domácí NH se v této části soutěže představí hned třikrát v domácím prostředí. Před již zmíněnou pauzou se Ostravané dvakrát vypravili na hostující palubovky a v obou případech byli poraženi. V Kolíně propadli zejména ve druhé periodě a následně v Brně podali doslova impotentní výkon a vysoce padli 59:86. Nejlepším střelcem byl s 15 body Newkirk. Jako první ze tří utkání doma se utkají s Hradcem Králové. 

Z tábora soupeře:

Svěřenci trenéra Peterky v základní části dokázali Ostravské dvakrát porazit. A v obou případech se jednalo o jednoznačné výhry. V listopadovém měření sil si z ostravské palubovky odvezli cennou výhru, která vznikla hlavně díky dobré dirigentské práci Stamenkoviče, který zastínil svého soka Joshe Newkirka. K tomu si přidejme kvalitní výkon mladého Pekárka, přesně střílejícího Tresače a máme výsledek. V lednové odvetě to bylo obdobné. Do té již nastoupil také další Srb Nemanja Barac a hned se blýskl 23 body. 

V lednu také do týmu přišel z Ostravy Jan Koloničný, aby vyztužil podkošový prostor.  

Partnerem zápasu bude tentokrát Pavlovín - Vinařství Velké Pavlovice a sledovat ho můžete buď přímo v hale nebo také na TVCOM. Zápas začíná v tradičním čase v 17:30

 

Filip Šmíd před utkáním:  "V sobotu nás čeká velmi důležité utkání , hrajeme doma a chceme s Hradcem Kralove uspět , neboť v základní části se nám to dvakrát nepovedlo. Cesta k úspěchu vede přes ubranění slovenskosrbského jádra týmu."

TVCOM: http://bit.ly/nhhradectv

 

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

19

hodin

19

minut

30

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále