V sobotu zahájíme skupinu A2 ve Svitavách.

Skupinu A2 začíná ve Svitavách.

ČÍST DÁLE

25. 2. 2021

 Preview: Dekstone Tuři Svitavy: NH Ostrava

 Kolo: 1. kolo skupiny A2

 Datum: 27.2.2021

 

Poslední únorový víkend se opět rozběhne KNBL. Konkrétně její nadstavbová část.  Ostravané svoji skupinu A2 rozehrají na palubovce Svitav. Ty byly před sezónou velmi ambiciózní, ale v sezóně nastala dlouhá výsledková krize, která se s týmem táhla takřka celou základní část a nakonec obsadili svěřenci trenéra Pivody 7. příčku s bilancí 9:13. Do týmu z Pardubického kraje v rozběhlé sezóně přišli Pikston s Johnsonem. Z týmu pak odešli Proleta (USK) a Křivánek (Kolín).  

Se svým sobotním soupeřem se utkali v základní části 2x a má bilanci 1:1. V září ztratili na Tatranu takřka vyhraný zápas v poměru 81:82, kdy zápas v domácí prospěch rozhodl Justus Alleyn. V prosincové odvetě pak vše hrálo do karet Svitavám, kdy tento zápas s přehledem vyhráli 94:62. Je třeba zmínit, že Ostravané v té době měli velmi úzký kádr. 

Ostravané zvládli poslední zápas základní části, kdy v domácím prostředí porazili Pardubice a připsali si 6. výhru v sezóně.  Do zápasu již také zasáhl Adam Urbánek, který rozšířil tým svým příchodem z Kolína. V zápase nasbíral 8 bodů za necelých 19 minut. V týdnu pak tým odehrál přípravné utkání v Brně a tam Adam  nasbíral 26 bodů.

Sobotní zápas začíná v 17 hodin a opět ho můžete sledovat na TVCOM.  Odkaz je níže.




 

Adam Choleva k utkání: “ V sobotu se opět vrátíme do ligového zatížení, rádi bychom navázali na poslední výkon s Pardubicemi, kdy jsme hráli tak, jak bychom si představovali. Ve Svitavách musíme být disciplinovaní ,jelikož víme o schopnostech a kvalitě jejich kádru. Svitavy nepodávají takové výkony, jaké asi očekávali, možná je i absence jejich rozehrávače Marka, čeho bychom rádi využili a vrátili se domů s body a začali tak skupinu A2 úspěšně."

Radek Pumprla před utkáním: “ V sobotu bude konečně po několika týdnech ostrý zapás. A2 skupina je na prvních 4 místech velmi vyrovnaná a já doufám, že my do tohoto pořadí dokážeme ještě také promluvit a to nepůjde jinak než vítězstvím.”

TVCOM: http://bit.ly/tvcomsvitavynhostrava

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

18

hodin

55

minut

06

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále