Ve středu dojede Brno.

Dohrávka 8. kola s Brnem.

ČÍST DÁLE

12. 1. 2021

 Preview: NH Ostrava vs Basket Brno

 Kolo: 8

 Datum: 13.1.2021


 

Ve středu večer se v ostravské hale Tatran odehraje dohrávka 8. kola KNBL. Tentokrát si to Ostravané rozdají s Brnem.  Bude to první ze 4 vzájemných zápasů, který s tímto soupeřem odehrají v jednom měsíci. Kromě ligové odvety, která se odehraje jen o 3 dny později, se ještě utkají v osmifinále Hyundai Českého poháru. 

Ambiciózní celek z druhého největšího města naší republiky si prozatím drží v tabulce 5. místo s bilancí 8:8. 

V poslední době však výsledkově příliš nezáří.  Po vcelku povedeném zápase na půdě mistrovského Nymburka přišly porážky v Hradci a v Pardubicích. 

V týmu kouče Růžičky můžeme vidět velmi zajímavé tváře. Prostor dostávají nejen mladí hráči v podobě Farského, Bálinta či Křivánka, ale také zkušení hráči jako jsou Pulpán, Krakovič či Kozina. 

Ostravané půjdou do zápasu po dvou vyhraných zápasech v řadě a jistě budou chtít sérii protáhnout.  Do zápasu již nezasáhne Zane Waterman, který odešel do polského týmu Astoria Bydgoszcz.  Zápas začíná v 19:45 a sledovat ho můžete opět  na TVCOM.

 

Absence: Nábělek, Šiška


 

Adam Choleva k zápasu: “ Zítra na naší palubovku zavítá celek z Brna, který už potřebuje vyhrát, jelikož má za sebu sérii porážek. My máme za sebou dvě výhry, ale v týdnu nás opustil  Zane Waterman, takže jeho body si budou muset rozdělit hráči z lavičky a zbytek hráčů. Do hry se pořádně dostávájí Petr Bohačík s Radkem Pumprlou. Je to takové mini play off s Brnem a chceme jim ukázat hned v tom prvním, že to s námi nebudou mít jednoduché. 

 

 TVCOM:http://bit.ly/tvcomnhbrno

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

03

hodiny

23

minut

27

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále