Ve středu zajíždíme na palubovku Olomoucka.

V 9. kole čeká ostravské basketbalisty celek z Hané.

ČÍST DÁLE

13. 11. 2019

Preview: BK Olomoucko: NH Ostrava

Datum: 13.11.2019

Kolo: 9

Vzájemná bilance z loňska: 2:0

 

 

Ve středu čeká ostravské basketbalisty těžké utkání na palubovce ambiciózního Olomoucka. Tým kouče Benačka patří od začátku sezóny k jedním z favoritů celé ligy. V týmu můžeme vidět spoustu ofenzivních hráčů . Namátkou můžeme zmínit Douglase, Palyzu či Kouřila.  Právě letní akvizice Hanáků si drží průměr 11 bodů na zápas a přidává k tomu i 5 asistencí. 

Prozatimní nejlepší zápas odehrál proti Svitavám, kdy nastřílel 19 bodů.  Obecně se o celku z Prostějova dá říct, že je to velmi ofenzivní tým, který svého soka ve většině případů porazí kvalitním útokem.   

Ostravané jsou po sobotní výhře v dobrém rozpoložení. Svého soka z Brna porazili hlavně díky zlepšenému druhému poločasu, kde se jim podařilo od svého soka odskočit na větší bodový rozdíl, který do konce zápasu udrželi.  Na palubovku se vrátil po 3 týdnech americký rozehrávač  Newkirk a na hře to bylo znát. S 23 body byl nejlepším střelcem a velkým dílem přispěl k důležité výhře. 

Zápas na Hané začíná v 17:30 a sledovat ho můžete na sledovat také na TVCOM. 

Asistent trenéra Tomáš Bartošek k zápasu říká: "Ve středu nás čeká těžké utkání na prostějovské palubovce s týmem Olomoucka. Domácí tým je velmi silný na útočné polovině opírá se o skvělé individuality Palyza, Kouřil, Morgan , Josipovič a Douglas(otázka zda již nastoupí nebo ne), ale i ostatní hráči (Váňa, Goga, Sehnal a Norwa) do rotace jsou velmi kvalitní a mají na ligových palubovkách již něco odehráno. Cesta k vítězství povede přes naší obranu nutit domácí k těžkým střelám nenechat domácím žádné jednoduché zakončení z rychlého protiútoku či otevřenou střelu na perimetru a připravit se na kombinaci pick and roll. Do Prostějova jedeme s respektem, ale i sebevědomím po posledním vítězném utkání a chceme si připsat další vítězství."

TVCOM: http://bit.ly/nholtvcom 

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

20

hodin

21

minut

39

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále