Z Děčína se vracíme s prázdnou.

Základní část zakončujeme porážkou.

ČÍST DÁLE

14. 2. 2018

Review: BK Armex Děčín: NH Ostrava : 92:73 (27:15,46:30,71:45)

Kolo: 22

Datum: 14.2.2018

 

Dnes jsme zakončili základní část KNBL zápasem v Děčíně. Tam jsme vyhráli naposledy před 5 lety a nic se na tomto faktu bohužel nezměnilo ani po dnešním zápasem. Do něj jsme měli velice špatný vstup a soupeř nám utekl. Postupně si vypracoval velký náskok, který stále navyšoval. Snažili jsme se sice rozdíl zkorigovat, ale nepomohlo to. 

Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. U nás se bodově dařilo Woodsovi s 19 body a Stanojevičovi s 18 body. Nyní nás čeká skupina A2, kde se utkáme s USK Praha, JH, Ústím nad Labem, Kolínem a Brnem.

O rozpisu zápasů vás budeme informovat.

 

Dušan Medvecký, trenér NH Ostrava: "Já budu asi muset na kurz angličtiny, protože není zřejmě natolik dobrá, aby někteří hráči pochopili, že když řeknu, že musíme dát energii do hry jeden na jednoho, musíme to udělat. Neplnili jsme to, a to byl náš největší dnešní problém, protože jsme se nechávali příliš snadno obcházet při hře jeden na jednoho. Děčín hrál dnes s obrovskou chutí a energií, a pokud se nechá rozjet jako dnes, kdy to bylo po první čtvrtině minus dvanáct, má natolik dobré hráče, že se trefí všichni. Dnes nám dali body všichni, na startu se skvěle chytil Šimon Ježek, přestože jsem našeho Američana upozorňoval, že je to trojkař. Přesto jsem rád, že jsme nesložili hlavu, dali nějaké body v koncovce a neinkasovali nějakou třicítku."


Pavel Budínský, trenér Děčína: "Na mých hráčích bylo od začátku vidět, že mají chuť a hladovost ukončit základní část výhrou. O tom, jak utkání bude probíhat rozhodl náš raketový vstup, kdy jsme po pěti minutách vedli 17:2. To je věc, která pomůže hráčům, protože si váží náskoku. Při prvním střídání jsme si tak mohl dovolit vystřídat všech pět hráčů, protože první pětice odehrála dobrý part a druhá na to navázala. Celkově jsme utkání kontrolovali a jsem rád, že jsem mohl rozložit minutáž na všechny hráče. Dnes jsme měli lepší hru než Ostrava a utkání jsme si zasloužili vyhrát, protože od úvodu jsme hráli přesvědčivě, fyzicky, běhavě, pohybovali jsme balónem a k tomu se přidala i produktivita, kdy jsme dali třináct trojek." 

Malcolm Canada, NH Ostrava: "Chtěli jsme nastoupit s energií a vložit ji do zápasu, ale nepovedlo se nám to. Nepřevedli jsme ani to, na co jsme se v trénincích připravovali a nakonec z toho byla šou domácích."


Jakub Houška, BK ARMEX Děčín: "Náš nástup byl opravdu dobrý. Chtěli jsme hrát, být důrazní a proměňovat své šance. A to všechno se povedlo, takže ten úvod vlastně rozhodl o celém zápase. Pak jsme náskok navýšili na víc bodů, něco nám tam spadlo, a my střelci jsme konečně dali koš (smích). Zápas byl dohrávaný v klidu, šanci zahrát dostali i kluci z Chomutova, což je pro ně skvělé."

 

Stats: http://bit.ly/2srng1y

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

19

hodin

42

minut

49

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále