Zítra přijede Olomoucko.

Ve středu do Tatranu dojede Olomoucko.

ČÍST DÁLE

23. 3. 2021

Preview: NH Ostrava vs BK Olomoucko

Datum: 24.3.2021, 18:00
 

Po čase se opět v hale Tatran odehraje další zápas nadstavbové skupiny A2. Tentokrát se domácí tým utká s Olomouckem. S tímto celkem se v nadstavbové části utkali již jednou a pro domácí to skončilo porážkou 79:88. Zápas, který pro Slezany nezačal nejlépe a rychle nabrali velkou bodovou ztrátu se jim posléze sice podařilo stahovat, nicméně obrat ve skóre se již nekonal. Navíc přišel tým Petera Bálinta o Dominika Heinzla, který se zranil a momentálně je tento týden bez jediného klasického pivota. 

Také Olomoucko počítá ztráty. Po odchodu kouče Benačka odešel z tohoto týmu také jejich podkošový hráč Bezbradica. Jednalo se o  5. střelce a 13. nejužitečnějšího hráče dosavadní soutěže, který doručoval v průměru 18 bodů na zápas. 

Po příchodu nového trenérského dua Pešta - Jančík se přeci jen výsledky týmu z Prostějova trochu lepší. Po výhře ve Svitavách, s Hradcem a Ostravou se již odlepili od ligového dna a zejména jejich ústřední rozehrávač Kouřil hraje v poslední době velice dobře. V zápase s Hradcem zaznamenal triple double. 

Domácí tým již pro zbytek sezóny nebude moct počítat s Justusem Alleynem, který z vážných rodinných důvodů odcestoval zpět do Kanady. 

 

Středeční zápas můžete sledovat na TVCOM v přiloženém odkazu.

 

 Absence: Nábělek, Heinzl


 

TVCOM: http://bit.ly/tvcomnholomoucko1

 

Adam Choleva: “ Ve středu nás čeká první utkání bez nejlepšího střelce Justuse Alleyna a to znamená, že musíme rozložit naše střelecké síly na všechny kluky, chtít hrát dopředu a být ještě víc kompaktní a soustředění v obraně  než obvykle.  Přijede Olomoucko, které je silné na doskoku, opírá se o dobré střelce, které vede dobře hrající Kouřil.”

Tomáš Havlík: " Zítra nás čeká další zapas proti Olomoucku. Jestli chceme pomyslet na výhru, musíme být koncentrovaní celý zápas a předvést dobrý výkon na obou stranách palubovky."

 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)