Zítra se uskuteční All Star Game

Tradiční akce tentokrát v Brně.

ČÍST DÁLE

29. 12. 2022

Kompletní TZ k zítřejšímu ASG:

 

Exhibice ligové elity v novém kabátě, individuální soutěže o spoustu peněz, vystoupení Maniaka i jedno klání pro diváky, kteří budou navíc i součástí poroty při souboji smečařů. Nabitý bude jako obvykle program All Star Game Kooperativa NBL, již tento pátek v brněnské STAREZ aréně Vodova ozdobí především hvězdy basketbalové ligy. Show s přímým přenosem na ČT Sport startuje v 17:45.

Největší novinkou tentokrát bude změna hracího formátu, kdy se v sedmiminutových miniduelech utkají čtyři sedmičlenná komanda o celkové prvenství, které přinese členům vítězného celku luxusní hodinky Lotus.

Na začátku byli vybráni čtyři kapitáni ze čtyř nejlepších ligových celků ke 30. listopadu. Ti si pak zvolili po třech hráčích - jednoho parťáka ze svého klubu a další dva ze dvou celků přidělených losem. Zbylé trio doplnilo každému týmu vedení soutěže, opět jen z týmů, které byly nalosovány k sobě.

Hrát se budou dvě semifinále, pak utkání o třetí místo a poslední zápas o vítězství v turnaji. V případě prodloužení rozhodne první vstřelený bod na jakékoli straně. Hráč se v utkání vyfauluje třetí osobní chybou a třetí týmový faul bude znamenat dva trestné hody pro soupeře. Každý tým si smí v utkání vzít jeden timeout a trenérem je kapitán.

V prvním semifinále se utká Adam´s Family s Jacoboys, ve druhém WattBros s Pool People. Specialitou All Star opět budou i střely za pět bodů, které můžou řádně zacloumat se skore.

A jak bude vypadat složení týmů?

ADAM´S FAMILY
Kapitán Adam Číž (BC GEOSAN Kolín)
Ondřej Šiška (BC GEOSAN Kolín)
Tomáš Pomikálek (BK ARMEX Děčín)
Alexandar Radukič (NH Ostrava)
Džiugas Slavinskas (BC GEOSAN Kolín)
Ty Nichols (BK ARMEX Děčín)
Matej Majerčák (NH Ostrava)

JACOBOYS        
Kapitán Jakub Mokráň (BK Opava)
Radek Farský (BK Opava)
Shawn Pipes (USK Praha)
Lamb Autrey (Královští sokoli)
Jakub Slavík (BK Opava)

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

05

hodin

59

minut

18

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále