V sobotu přivítáme Děčín.

ČÍST DÁLE

3. 3. 2022

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo: 6.

Datum: 5.3.2022, v 17:30

První březnovou sobotu se utkají v ostravské hale Tatran domácí NH s Děčínem. Po reprezentační pauze to bude pro ostravské hráče první ze série tří domácích zápasů v řadě. A velmi rádi by tuto sérii zahájili vítězně.

Všechny tři poslední duely na venkovních palubovkách totiž prohráli.  Děčín přijíždí do Ostravy v úplné jiné pozici.  V tabulce skupiny A2 si drží komfortní vedení s náskokem 5 výher na druhou Ostravu. Před pauzou vyhrál všechny 3 duely a je tak na koni. 

Výraznou měrou se o tyto cenné skalpy přičinili Ty Nichols, Ondřej Šiška a Matěj Svoboda. První jmenovaný se však zranil a uvidíme, jak dlouho bude Válečníkům chybět. Domácí jdou naopak po dlouhé době do zápasu v plné síle. 

Vzájemné duely v základní části:

Oba duely v základní části skončily vítězně pro Ostravany. V prvním duelu sezóny se povedlo NH ukořistit cenný skalp z horké palubovky soupeře v poměru 73:70. V odvetném utkání pak následně uhájili svěřenci trenéra Adama Cholevy svoji palubovku a rovněž vyhráli. V obou případech se mohli výrazně opřít o svého ústředního rozehrávače Mannyho Ubillu (21 a 30 bodů).

Sobotní zápas bude také prvním zápasem, kdy je možné jít na zápas bez jakékoliv omezení. Doufáme, že na zápas příjdete v hojném počtu. 

Saša Jankovič před zápasem: "Po repre pauze si to v sobotu opět rozdáme s Děčínem. Tento zápas chceme jednoznačně vyhrát a ukázat našim fanouškům, že umíme hrát pohledný a poctivý basketbal."

Zápas také můžete sledovat na TVCOM:  https://bit.ly/tvcomnhdecin1

 

INFO pro fanoušky: Kdo bude chtít kartičku svého oblíbeného hráče, tak ať si zajde po zápase ke stolku časoměřičů. 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

03

dny

03

hodiny

32

minut

42

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále