V sobotu do Pardubic.

ČÍST DÁLE

11. 10. 2024

Preview: BK Kvis Pardubice : NH Ostrava

Kolo: 7. kolo, 17:30

Nový ročník Kooperativa jede v plném proudu a v sobotu se odehraje už 7. kolo.

Ostravští basketbalisté se tentokrát vydají do Pardubic. S týmem kouče Šotnara odehrají další ligové kolo, ve kterém se pokusí o druhou výhru v sezóně.

Upostřed týdne se jim to nepovedlo na domácí půdě, kdy podlehli poměrně jasně proti Slunetě Ústí nad Labem. Začátek zápasu domácím krutě nevyšel a po celý zápas tahali za kratší konec. Slunetu po celý zápas výborně drželo duo Varner - Vyoral. Ústečané celý zápas nepustili domácí do vedení a zaslouženě vyhráli. Nyní už pojďme k sobotnímu soupeři.

Pardubičtí zažívají podobný start jako ostravský tým. Tak jako jejich sobotní soupeř, tak i oni vyhlížejí druhou výhru v sezóně, aby se mohli odrazit ze spodní tabulky Kooperativa NBL.

V posledním domácím zápase padli s Nymburkem přičemž vedli skoro celý zápas. A následně se jim nevedlo ani ve středu v Brně.

Uvidíme, jak to dopadne v sobotu večer. Zápas bude opět vysílat na TVCOM a sledovat ho můžete v odkaze níže.

TVCOM: https://bit.ly/3U6HxUe

Ohlasy před utkáním:

"Jedeme do Pardubic, což je tým, který prošel velkou změnou na soupisce. Mají za sebou velmi dobré výkony. My se musíme vzpamatovat z posledních zápasů a začít jezdit v obraně a nechat tam všechno. Musíme si na hřišti více pomáhat a odvést co nejlepší týmový výkon, potom můžeme pomýšlet na výhru," říká před zápasem Matěj Snopek

"Oba týmy půjdou do sobotního utkání s jasným cílem- vyhrát.
My musíme daleko více bránit jako tým a bojovat pod košem a být úspěšní na doskoku. V útoku si pak více půjčovat míč a hrát daleko rychleji. Myslím si, že Pardubice jsou velmi dobrý a zkušený tým,ale stejně jako my trpí na špatný začátek sezóny. Prosíme o podporu našich fanoušků, jak v hale, tak i doma u obrazovky." uzavírá preview Nihat Gurbuz.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

11

hodin

09

minut

56

vteřin

vs.

19. 10. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 8. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

83:90

19:2339:4952:72

12. 10. 2024 17:30

hala Sportovní gymnázium - Pardubice, 7. kolo - Základní část

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

9. MÍSTO

Základní část2 VÝHRY / 5 PROHER (28.6 %)