A2 spěje do finiše a zítra se v Tatranu představí Písek

Zítra dorazí Písek.

ČÍST DÁLE

26. 3. 2024

Preview: NH Ostrava vs Sršni Photomate Písek

Kolo: 10. kolo skupiny A2
Datum: 27.3. v 17:30

Po dvou porážkách od Olomoucka se tentokrát před domácími fanoušky představí ostravští basketbalisté proti nováčkovi z Písku. Po 4. ve skupině A2 se s tímto sokem utkají a opět s jasným cílem. A to vyhrát. Pokud si budou chtít uchovat aspoň nějakou šanci na to se dostat do předkola. 

Z posledních 5 zápasů se z vítězství radovali pouze jednou. 

Z tábora soupeře:

Jihočeši přijíždějí do haly Tatran s vizitkou týmu, který svým herním pojetím a výsledky rozhodně dělají ligu hodně zajímavou. Ba co víc, tak tým je složen ryze z českých hráčů, kteří jsou dlouho spolu. Nejen proto se pro tým kouče Čecha hodí označení štika ligy. Tým hodně spoléhá na bodovou produkci Martina Svobody, sběratele triple doublu Vojtěcha Sýkora či nebezpečného střelce z perimetru Šlachtu. 

Do zápasů ve skupině A2 již může nastoupit také Kevin Týml, který po přestupu do Písku právě z našeho týmu skoro celou sezónu vynechal kvůli zranění ruky.

Ohlasy před utkáním: " Posledními zápasy jsme si sami zkomplikovali situaci postupu do předkola play off. Postupové pozice skupiny A2 jsou teď velice vyrovnané a bude záležet na každém zápasu. Ve středu proti Písku máme výhodu domácí palubovky, já věřím, že domácí diváci nás poženou vpřed a my zvládneme urvat důležitou výhru." říká před středečním duelem kapitán domácích Štěpán Svoboda

" Středeční duel je pro nás velmi důležitý a musíme ho zvládnout za každou cenu. Chceme vyhrát poslední tři zápasy ve skupině A2 a připravit se na play off. Očekávám, že to bude velmi dobrý zápas a chci pozvat všechny naše fanoušky na toto utkání." uzavírá preview asistent trenéra Nihat Gurbuz.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30.

Listky online: https://bit.ly/3vpKbLI

Bulletin online: https://1url.cz/DunXq

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

05

hodin

39

minut

55

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále