Druhý zápas byl jasnou záležitostí domácích a opět si zahrajeme playoff.

ČÍST DÁLE

12. 4. 2024

Review: NH Ostrava vs Geosan Kolín

Kolo: 2. kolo předkola playoff

Datum: 12.4.

V dnešním druhém zápase předkola playoff si to ostravští basketbalisté rozdali s Kolínem. A naprosto domácí tým svého soka přejel. Měli výborný vstup do zápasu a vypracovali si slušný náskok, který jen vzrůstal. Navíc si domácí trenér Choleva mohl často a rád točit sestavou a dát příležitost celé lavičce.

Výborný part dnes odehrál zejména Stevens, kter byl také vyhlášen MVP zápasu.

Hosty držel v zápase jen Číž.

V play off narazí domácí hráči na regionáního rivala z Opavy. Zápasy jsou naplánovány takto:

18. a 19 venku, 22. a 23. pak doma v Tatranu.

Livestats: https://bit.ly/4d8JKXt

Foto: https://bit.ly/3xClqNd

Ohlasy:

Ohlasy Kolín:

A.Číž: "My jsme se jako tým rozpadli, odešli nám někteří hráči a jiní byli zase zranění. Navíc se ještě zranil Adam Goga. Já jsem to dnes odehrál na "jedné" noze. Bohužel to je Kolína. Máme tým na střed ligy doplněné o dva špatné cizince. Musíme na příští rok zmobilizovat síly anebo já musím změnit působiště jelikož ten konec sezóny byla velká ostuda. Měli jsme spoustu ztrát, nedokázali jsme číst hru. Hotovo bylo po první periodě."

P. Benaček: "Ostrava byla lepší, vyhrála zaslouženě a postupuje do play off. Přeji jim ať se daří. My máme problémy se spousty zraněními a odchody hráčů. Taková je realita. Hráli jsme bez koncetrace a fokusu. Rozhodla první perioda, kdy Ostrava udělala velký náskok".

B. Stevens: " Měli jsme výborný vstup do zápasu. V Ostravě se cítím skvěle, tým je výborný a těším se na play off! Výborně jsme se připravili u videa. Kouč nás výborně připravil."

A. CHoleva:" Byli jsme si vědomi šíře kádru. Sázeli jsme na to, že Kolín utavíme a uběháme. Navíc jsme mohli nechat hrát i naše české kluky, kteří si na hřišti rozuměli a ukázali kvalitu. Udělali jsme si bodový polštář a já jsem si mohl dovolit točit sestavou. Teď jdeme na Opavou a určitě bude plný Tatran. Věříme si na ně, ale stejně tak respektujeme sílu úřadujicího mistra. Navzdory tomu jak jsme začali, že to chvíli vypadalo, tak že končíme minuly týden, tak super.
Do play off jdeme s čistou hlavou.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

05

dnů

18

hodin

26

minut

17

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále