Pohár Jiřího Zídka st. příjíždí do Ostravy

V pátek proběhne velká basketbalová show ve Forum Nová Karolina

ČÍST DÁLE

9. 4. 2024

Nový pohár pro vítěze Kooperativa NBL přijíždí v pátek do Ostravy. V rámci Trophy Tour si jej všichni fanoušci nejen basketbalu budou moci prohlédnout nejdřív od 12:00 ve Forum Nová Karolina, poté od 17:30 na zápase předkola play off v hale Tatran.

“Jsme moc rádi, že nový pohár dorazí v pátek k nám do Ostravy a budeme jej moci představit fanouškům,” prozradil generální manažer ostravského basketbalu Tomáš Ostarek.

Nový pohár po deseti letech ne moc oblíbený pohár zvaný Pilulka. Pohár je 63 cm vysoký, 15 kg těžký,  vrchní a spodní část vyrobena CNC soustružením a frézováním z nerezu, osazený vyfrézovanými a laserem gravírovanými mosaznými cedulkami a má CNC soustružená mosazná vsadka s logem gravírovaná laserem. 

A jak se nový pohár ostravským hráčům líbí?

„Pro mě je tahle trofej velkým potěšením. Je moc pěkná a má krásný moderní design v porovnaní s tou starou, která byla mnoha lidem spíš k pobavení. Takže všem, kteří na té nové spolupracovali, patří velký dík,” shrnul pro ligový web nbl.cz Matěj Snopek.

Pro všechny příznivce klubu je v ostravském nákupním centru Forum Nová Karolina připraven také doprovodný program, kde se mohou potkat se svými oblíbenými basketbalisty, zasoutěžit si o klubový merch a samozřejmě se podívat na nový ligový Pohár Jiřího Zídka st.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále