Prosinec načneme zápasem s Pardubicemi

V sobotu přivítáme Pardubice.

ČÍST DÁLE

1. 12. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK KVIS Pardubice

Kolo: 14. kolo

Datum: 2.12. 2023

První prosincovou sobotu přivítají ostravští basketbalisté Pardubice. Což je tým, který navzdory velkým ambicím, prozatím strádá. Nyní se pohybuje na 9. místě. I proto se vedení pardubického celku rozhodlo k velkým změnám v kádru. To domácí tým završí tímto duelem sérii tří zápasů doma. Po výhře nad Děčínem padli poměrně snadno ve středu v dohrávce proti Nymburku.

Z tábora soupeře

Východočeši neprožívají zrovna nejideálnější období. V tabulce jsou na 9. místě a také proto vedení sáhlo k rozsáhlým změnám kádru. Navíc po domácí porážce od Písku na vlastní žádost skončil kouč Repeša. Z týmu odešlo hned kvarteto hráčů.  V týmu naopak stále najdeme Pekárka, Vyorala či již zdravého Petra Šafarčíka.

Ohlasy před utkáním:

"Čeká nás nelehký úkol a to vyhrát s Pardubicemi. Ty mají v kádru velké osobnosti a zkušenosti. Byť teď také neoplývají nějakou formou, pořád je to tým aspirující na finále, a pro nás to je velká výzva nad nimi zvítězit. Doma už si nemůžeme dovolit ztratit ani bod, proto v sobotu musíme excelovat na obranné polovině a přecházet rychle do útoku, kde bude důležité si vytvářet dobré střelecké pozice!
Obehrannou písničkou pro nás bude si pohlídat doskok a především neztrácet míč," uvádí k preview kouč Adam Choleva

" V sobotu nás čeká velice důležité utkáni ať už kvůli postavení v tabulce tak i proto, že chceme zlepšit výkon, který jsme předvedli proti Nymburku. Myslím si, že pokud dokážeme zopakovat a udržet výkon, že začátku 3.ctvrtiny, tak můžeme být úspěšní," uzavírá preview Michal Svoboda.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30. Doražte nás podpořit v hojném počtu a v našem fanshopu máme novinku v podobě plakátu celého A týmu, tak se nezapomeňte stavit.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále