Rozhovor s Matějem Snopkem

Rozhovor s Matějem Snopkem.

ČÍST DÁLE

4. 7. 2024

Na startu léta vám přinášíme krátký rozhovor s Matějem Snopkem.

Ahoj Matěji, léto se nám rozbíhá a ty jsi v plném zápřahu v zápasech 3X3. Co vše jsi již stihl a co Tě ještě čeká za turnaje?

Zdravím všechny naše fanoušky!

3x3 sezónu jsme začali v Ostravě v Trojhalí s týmem Meferesu&aVIVIDBOOKS, za který letošní sezónu oblékám dres. Poté následovaly reprezentační srazy v Humpolci, kde máme výborné zázemí pro srazy 3x3 a následně jsme odletěli do Kodaně. Tam jsme odehráli turnaj o kvalifikaci na mistrovství Evropy, kde jsme bohužel skončili na nešťastném třetím místě (postup na Evropu získali pouze dva nejlepší týmy - Španělsko, Chorvatsko). Od té doby objíždíme s týmem Meferes turnaje po Evropě, byli jsme na Slovensku, Rakousku a naposled jsme byli v Řecku. Všechno skvěle organizované turnaje a zatím čekáme na větší úspěch, pokaždé jsme skončili na bedně ale vítězství nám zatím chyb.

Mezitím jsem stihnul v rámci Profi Tour CZ basketball hostovat za tým Karviné, kde jsme skončili na celkovém 6.místě. Nějaké turnaje ještě v plánu máme, ale především si chci odpočinout a připravit se na následující sezónu.

Jak s odstupem času hodnotíš uplynulou sezonu, která skončila 4. místem?

S odstupem času uplynulou sezónu hodnotím určitě pozitivně a po nepovedeném startu sezóny jsem rád, že jsme se dali dokupy a chytili druhý dech. Všem naším fanouškům jsme doufám vrátili chuť k tomu zase si najít cestu na Tatran a věřím, že se v následující sezóně opět potkáme🫶🏼. 

Kam se chystáte na dovolenou ?

Na dovolenou se s přítelkyní chystáme právě teď během července. 

Jedna otázka speciálně pro naše fanoušky. Velmi by je zajímalo, co znamená tvoje přezdívka: Buben?

Buben vznikl kdysi na Hladnově, když jsem ve svých 15-16ti letech hostoval do týmu druhé ligy a tam kolektiv v čele s Honzou Stehlíkem a trenérem mým strejdou Radovanem Kovalským a s nimi odehrál mou první sezónu v mužském basketu a tam to mezi klukama nějak vzniklo. A jsem za rád, že mám přezdívku pod kterou mě všichni znají a není to jen obyčejná odvozenina jména.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

17

dnů

20

hodin

16

minut

17

vteřin

vs.

21. 9. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Základní část

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

4. MÍSTO

Základní část0 VÝHER / 0 PROHER (0 %)