Skupinu A2 zahájíme v neděli v Písku

ČÍST DÁLE

26. 1. 2024

Preview: Sršni Photomate Písek vs NH Ostrava

Kolo. 1. kolo A2

Datum: 28.1. 2024 v 17 hodin

Poslední neděli v měsíci lednu se ostravští basketbalisté představí na půdě nováčka ligy z Písku. Na horké palubovce Sršňů vstoupí do skupiny A2. Kromě Písku se v této skupině utkají ještě se Slávií a Olomouckem.

Na půdě Písku se Ostravané v letošní sezóně představili v říjnu a padli až poslední střelou v utkání, kdy se hrdinou okamžiku stal křídelník Novotný. V lednové odvetě pak ale svěřenci trenéra Cholevy nenechali nic náhodě a vrátili Písku porážku se vším všudy.

Jak je letos známo, tak se tým z jihu Čech opírá o bodovou produkci hlavně Martina Svobody a Vojtěcha Sýkory. Ne nadarmo se oba hráči pohybují v popředí statistik celé ligy.

Ostravané zakončili základní část výhrou nad Kolínem, kdy výbornou partii v domácím dresu odehrála celá zahajovací pětka a následně si celý tým připsal další cenné vítězství.

Ohlasy před utkáním: " Na zápasy v A2 jsme připraveni a v neděli jedeme do Písku vyhrát! Známe jejich styl hry a chceme hrát stejně jako doma a vrátit se do Ostravy s výhrou," říká před zápasem asistent trenéra Nihat Gurbuz.

"Je před námi těžký zápas s Pískem. V Písku je vždy těžké vyhrát a my nesmíme nic podcenit a hrát naplno od první do poslední minuty. Pokud budeme hrát chytře, týmově a s plným nasazením, tak věřím, že ze zápasu vyjdeme vítězně," uzavírá preview Mikuláš Čank.

Zápas se odehraje v neděli a sledovat ho můžete na odkazu níže. Sledovat ho můžete také v naší klubovně, kde od 17 hodin tento duel budeme sledovat.

TVCOM:  https://bit.ly/3U94I1b

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále