Souboj o bronz začínáme na půdě Děčína

ČÍST DÁLE

19. 5. 2024

Preview: BK Armex Děčín: NH Ostrava

Kolo:1. zápas série o bronz

Datum: 20.5. v 18 hodin

Semifinálové boje jsou pryč a nyní čeká svěřence trenéra Cholevy boj o třetí místo. Soupeřem jim bude Děčín. Ten nakonec padl až v sedmém zápase série v derby proti rivali ze Slunety.

Bude tedy rozhodně zajímavé sledovat kolik sil, ať už mentálních ši fyzických, ještě tým kouče Grepla má.

S tímto soupeřem se Ostravané potkali i v loňském play off, které nakonec Děčín vyhrál 4:1 na série. Ale spoustu z fanoušků má jistě v paměti druhý domácí zápas, který byl velmi vypjatý.

V listopadu loňského roku pak domácí Děčín porazili v poměru 80:71.

To je však minulost, je třeba se plně soustředit na zítřejší zápas. Ten začíná v 18 hodin a opět ho můžete přijít sledovat do naší klubovny a podpořit na dálku naše hráče.

Ohlasy před utkáním:

"Blíží se konec dlouhé a náročné sezóny a my začínáme sérii o bronzovou medaili. Budeme tvrdě bojovat o vítězství. V rámci 70. výročí založení klubu chceme bronzovou medaili věnovat klubu a našim skvělým fanouškům. Víme, že Děčín má velmi kvalitní a zkušené mužstvo, na které se připravujeme a věříme našim hráčům. Myslím, že to bude dobrý zápas a chceme přivést do Ostravy výhru." říká před prvním duelem série asistent trenéra Nihat Gurbuz

"V pondělí nás čeká první zápas ze série o trětí místo, očekávám náročné a fyzické utkání" uzavírá preview před tímto zápasem David Škranc.

TVCOM: https://bit.ly/3QVPg63

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále