Zítra se boj o bronz přesouvá na Tatran

ČÍST DÁLE

22. 5. 2024

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo: 2. zápas série

Datum: 23.5. od 17:30

Ve čtvrtek se ostravští basketbalisté představí před domácími fanoušky proti Děčínu v druhém zápase o boj o třetí místo.  V tom prvním pondělní sahali dlouho po výhře, která nakonec nepřišla a prohráli 74:78.

Z tábora soupeře: BK Armex Děčín

Náš dnešní soupeř má za sebou dlouhou a vyčerpávající sérii se Slunetou. Série se protáhla na 7 zápasů a bude zajímavé, kolik ještě zbylo sil týmu kouče Grepla. Ten se bude jistě opírat o zkušenosti tria AJ Walton - Matěj Svoboda a Tomáš Pomikálek. Zdatně mu sekunduje také Kroutil či Šturanovič. V play off se pak v dobrém světle ukazuje také mladý Slowiak. 

Ohlasy před utkáním: "První zápas série o bronz jsme prohráli ve vyrovnaném utkání. Druhý zápas budeme hrát doma a nechceme opakovat jednoduché chyby, které jsme udělali v Děčíně. Do zápasu půjdeme s velkou motivací a se silnou energií a bojovat o to, abychom sérii dotáhli na 1-1 . Zvu všechny naše fanoušky do našeho hradu" říká před duelem Nihat Gurbuz

Zápas začíná v tradičním čase a pojďme společně vytvořit BÍLOU LAVINU. Již několikrát jsme v této sezóně ukázali, že doma dokážeme potrápit kohokoliv.

Lístky online: https://bit.ly/4dQKJeT

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále