V neděli je na programu zápas na půdě Písku

ČÍST DÁLE

8. 3. 2024

Preview: Sršni Photomate Písek : NH Ostrava

Kolo: 7. kolo skupiny A2

Datum: 10.3. v 17:00

V neděli čeká ostravské basketbalisty další zápas ve skupině A2. Tentokrát se utkají s nováčkem z Písku na jehož horké palubovce v této sezóně ještě nevyhráli. A tak tedy mají o motivaci postaráno. Ba co víc, tak v tabulce skupiny A2 mají právě se svým nedělním soupeřem stejný počet výher a tak o další zápletku je postaráno. Navíc po minulé sobotě je důvod si spravit chuť. Před domácím publikem totiž překvapivě prohráli nad poslední Slavií, kterou Písek ve středu porazil bez větších problémů.

Zápas můžete opět sledovat na odkazu níže na TVCOM.

Ohlasy před utkáním:

"Chceme vyhrát oba dva zápasy, které ještě proti Písku hrajeme ve skupině A2. Je to tým, který velmi dobře známe a víme, že na jejich půdě je velmi těžké vyhrát. Po tomto víkendu chceme být lídři skupiny A2. S dobrou obranou a týmovou hrou se nám to může podařit. Věřím, že naši noví hráči, kteří se k nám nedávno připojili, tak budou v neděli velmi efektivní.
Musíme zastavit rychlý styl hry a pressing Písku a ochránit jejich střelce. Na Písek jsme připraveni a čeká nás velmi zajímavý zápas." říká před zápasem asistent trenéra Nihat Gurbuz

" Všichni se těšíme na zápas, který nás čeká v Písku. Po minulém víkendu, kdy jsme padli se Slavii, si chceme zlepšit náladu. Čeká nás určitě skvělá hra na obou stranách hřiště. Víme, že Písek hraje svižný basketbal a víme, jak se na něj připravit. Pro fanoušky to jistě bude zajímavý duel a věřím, že si v neděli odvezeme vítězství." uzavírá preview Ben Stevens.

TVCOM: https://bit.ly/4ca7iuy

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále