V neděli vyrážíme do Ústí

ČÍST DÁLE

8. 12. 2023

Preview: Sluneta Ústí nad Labem: NH Ostrava

Kolo: 15.

Datum: 10.12. 2023 v 18 hodin.

Již tuto neděli se ostravští basketbalisté vypraví na dalekou cestu na sever Čech. Na programu bude 15. kolo Kooperativa NBL, které odehrají na půdě ústecké Slunety.

S tamějšími "Pandami" se utkali již v základní části na začátku října na domácí půdě. A se zlou se potázali. Zápas domácím absolutně nevyšel a soupeř si odvezl vysoké vítězství.

V neděli to však jistě bude jiná podívaná. Ostravané mají za sebou poměrně slušné období, kdy z posledních 3 zápasů doma zvládli 2x vyhrát a konečně se odlepili od posledního místa v tabulce.

Ústečané prozatím drží v tabulce 5. místo a v poslední době mají na svém kontě skalp Nymburka či povedené zápasy v Alpe Adria Cupu.

Tento zápas máte možnost sledovat také z prostředí naší klubovny na hale a společně můžeme našim hráčům fandit na dálku. Začínáme v neděli v 10.12. od 18 hodin.

TVCOM: https://bit.ly/3RzEzH1

Ohlasy před utkáním: "Čeká nás těžký venkovní zápas se Slunetou. Víme, že to bude velmi těžký zápas, ale jsme na to dobře připraveni, jelikož jsme poslední 2/3 zápasů vyhráli.. Nic jim nedáme zadarmo a jdeme si pro výhru.," říká před duelem asistent trenéra Nihat Gürbüz

" Čeká nás náročný zápas proti domácím, kteří naposledy doma porazili Nymburk. Víme na co se máme připravit a jaké má Sluneta silné stránky. Pak už to bude jen na nás, zda je dokážeme plnit celých 40 minut," uzavírá preview Maťo Majerčák.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále