V neděli začíná série s Nymburkem

Semifinálová série s Nymburkem začíná již v neděli

ČÍST DÁLE

3. 5. 2024

Preview: Era Basketball Nymburk vs NH Ostrava

Kolo: 1. kolo semifinálové série

Datum: 5.5. v 15 hodin

Již v neděli se naplno rozjede semifinálová série s Nymburkem. S nedávným hegemonem soutěže se ostravští basketbalisté v letošní sezóně dvakrát a pokaždé se radoval tým z Polabí.

Avšak loni na začátku dubna to bylo jinak . Tým kouče Cholevy porazil svého soka výrazným rozdílem a to i navzdory úzkému kádru. Skvělý výkon tenkrát předvedl zejména Morgan (31 bodů).

To je však minulost, nyní je na programu zcela jiná série.

Nymburk svůj čtvrfinálový part zvládl bezchyby a poradil si s Olomouckem. Ostravané sehráli famózní partii s Opavou, kdy se rozhodovalo ař v 6. zápase. Ten před napěchovaným Tatranem zvládli a nakonec zvítězili o bod a sérii vyhráli 4:2 na zápasy.

První duel s Nymburkem je na programu v neděli od 15 hodin a sledovat ho můžete na ČT PLUS.

Klub také vypravuje bus na tento zápas. Sraz je v 9:15 a odjezd v 9:30. Všem přihlášeným již šel informační mail.

Ohlasy: " Konečně jsme se dostali do finálové čtyřky a chceme si v sérii v této sérii vést dobře. Připravujeme se na Nymburk, jeden z nejlepších týmů v zemi, a uděláme vše pro to, abychom oba venkovní zápasy vyhráli.

Ukážeme, že NH Ostrava je kvalitní tým, který je těžké porazit. Pojedou nás podpořit i naši fanoušci a ukážeme, že všude je náš hrad!", burcuje před prvním duelem Nihat Gurbuz 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále