V sobotu dorazí Kolín.

ČÍST DÁLE

10. 3. 2023

Preview: NH Ostrava vs Geosan Kolín

Kolo: 7. kolo skupiny A1

Datum: 11.3.2023

Po dvou venkovních zápasech se domácí hráči po čase představí domácím fanouškům. Tentokrát přivítají Geosan Kolín. Na tento celek mají zejména po posledním vzájemném zápase spadeno. Vraťme se k tomuto zápasu z poloviny ledna. Do tohoto zápasu měli svěřenci trenéra Cholevy výborný vstup a zejména ve druhé periodě si vypracovali velmi slušný náskok. Po návratu z kabin však odešla střelecká štěstěna, hosté se dotáhli a v závěru si koncovku zápasů již pohlídali. 

Ostravané mají tak jistě velkou chuť vrátit tuto porážku.  Kolíňané mají za sebou řadu porážek a bude tedy velmi zajímavé sledovat, jak se popasují se sobotním zápasem.

Z tábora soupeře:

Polabané nevstoupili do skupiny A1 bůhvijak úspěšně. V tabulce A1 se krčili dlouho na 8. místě a před reprezentační pauzou měli nepříjemnou sérii několika porážek v řadě. I vinou zranění svých důležitých hráčů se vedení Medvědů rozhodlo angažovat Lukáše Stegbauera a také Rashada Odomese. 

Ve středu však sérii porážek utnuli a porazili mistrovský Nymburk. V kádru kouče Konvalinky můžeme vidět známé tváře typu Adama Číže, Ondřeje Šišky či Jiřího Jelínka. 

Pro fanoušky bude opět připravena tombola. Stačí přijít v bílém na zápas a přihlásit se u našeho moderátora utkání.

Zápas  začíná v tradičním čase v 17:30 a opět ho můžete také sledovat v odkazu níže. 

Trenér Adam Choleva k zápasu říká: "Před sobotním zápasem musíme zpytovat svědomí. Takto nemůžeme pokračovat, obvlášť na obranné polovině. Museli jsme si leccos vyříkat a snad to dopadlo na úrodnou půdu. Do zápasu jdeme s pokorou a s přesvědčením, že do A1 patříme.  Doufáme, že zápas bude opakem toho, co bylo v Ústí a v Nymburce. Budeme bojovat od první do poslední minuty a budeme chtít urvat cenné vítězství. Tým Kolína má velmi vyrovnaný tým, ať už silou, dynamikou nebo střelou z pod košem a  navíc posílili o Američana. Lehký soupeř to není, ale to v A1 není žádný.

TVCOM: http://bit.ly/3kTUqTy

Pozvánka: https://bit.ly/3kVoz4R

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

01

hodina

44

minut

45

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále