V sobotu hostíme Opavu.

Regionální derby s Opavou je na programu již tuto sobotu

ČÍST DÁLE

10. 2. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Opava

Kolo: 2. kolo skupiny A1

Datum: 11.2.2023, v 17:30

Ostravští basketbalisté vstupují do skupiny A1 zápasem proti regionálnímu rivalovi z Opavy. V základní části se svěřencům trenéra Cholevy povedlo svého odvěkého soupeře skolit rovnou dvakrát.  A i tyto dvě výhry napomohly k celkovému postupu do skupiny A1. Ten se domácím povedl potvrdit v posledním zápase základní části, kdy si poměrně snadno poradili s Hradcem Králové.  Opavané rovněž z posledního zápasu v základní části odcházeli s výhrou nad Děčínem, kdy se jim v plné parádě osvědčila střelba z perimetru. 

Zápas začíná v tradičním čase v 17: 30 a pro fanoušky je připraven nejedna novinka. Přijďte na zápas v bílém, nasledně vyměníte svůj listek za voucher u hostesky a dostanete se do losování o hodnotné ceny. Již zavedenou samožřejmostí je poločasová soutěž Krále střelců. Dále budou pro domácí fanoušky připraveny papíry v barvách klubu, které na pokyn moderátora utkání zvednete nad hlavu a vytvoříme tím modro - bílé choreo.

Saša Jankovič před zápasem: " V sobotu je tu derby s Opavou! Chceme A1 začít úspěšně a proto máme jediný cíl: vyhrát!

Štěpán Svoboda před zápasem: " V sobotu nás v prvním zápase čeká Opava. Chceme proti ní předvést stejný výkon jako v základní části, a dojít si pro výhru."

 

Z tábora soupeře:

Náš regionální rival letos zažívá poměrně rozporuplnou sezónu. Slezané již udělali v sestavě pár změn a v týmu již protočilo pár Američanů. Poslední zahraniční akvizicí, která v kádru kouče Czudka zůstává, je Dylan Carl. Před pohárovým duelem se Slunetou tým posílil také Martin Gnidadek, jenž se tak do týmu vrací po letním odchodu, kdy přešel do civilního zaměstnání.  Jinak uvidíme v týmu ostřílené ligové harcovníky typu Jurečky, Šiřiny nebo Zbránka.

 

TVCOM : http://bit.ly/40IIgwH

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

02

hodiny

56

minut

53

vteřin

vs.

20. 5. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

57:86

19:2136:4654:63

10. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Semifinále