V sobotu nás čeká zápas na půdě Olomoucka.

V sobotu na Hanou.

ČÍST DÁLE

6. 10. 2023

Preview: BK Redstone Olomoucko: NH Ostrava

Kolo: 5.

Datum: 7.10.2023

V pátém kole zavítají ostravští basketbalisté tentokrát na Hanou. S tamějším Olomouckem odehrají další kolo KNBL. A budou doufat, že konečně prolomí šňůru porážek. Tu 4. si odnesli ve středečním zápase proti Slunetě Ústí nad Labem, když jasně padli 62:91. Nyní k sobotnímu soupeři.

Hanáci před touto sezónou prošli velkými změnami. Posily přišli zejména z Ameriky. Ze země za Atlantikem přišlo hned 5 hráčů a 2 trenéři. Opět tedy půjde o mix zahraničních a českých hráčů. A aby těch změn nebylo málo, tak tento týden přišel na try out Jack Hemphill. A hned se zapojil do zápasu v Děčíně, kde byl jednou z ústředních postav Hanáků. Jak by řekl klasik: Přišel, viděl, zvítězil, přesně tak se dá charakterizovat jeho výkon po jednom tréninku se svými novými spoluhráči.

Nejen na něj se musí Ostravané pořádně připravit.

Zápas začíná v sobotu a sledovat ho můžete na odkaze níže:

TVCOM: https://bit.ly/3RNeO6v

Ohlasy: " V sobotu nás čeká velmi důležitý zápas, ve kterém doufáme, že se nám podaří prolomit sérii proher. Musíme do toho dát vše, hrát jako tým a přivézt domů první výhru." burcuje svůj tým Dominik Heinzl

"Již není o čem! My chceme odčinit ostudný výkon ze středečního zápasu proti Ústí, kdy jsme do zápasu vstoupili úplně bez energie. My jsme mladý tým a takto se rozhodně nechceme prezentovat. Chceme hrát v agresivně v obraně a také na doskoku, což v zápase s Ústím vůbec nebylo. Nyní máme šanci to na půdě Olomoucka udělat nápravu. " doplňuje preview kouč Adam Choleva.

https://bit.ly/3RNeO6v

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále