V sobotu přivítáme poprvé ve skupině A2 Písek

Zítra dojede Písek.

ČÍST DÁLE

9. 2. 2024

Preview: NH Ostrava vs Sršni Photomate Písek

Kolo: 4. kolo skupiny A2

Datum: 10.2.2024

V sobotu 10. února se opět doma představí ostravští basketbalisté před domácími fanoušky. Na programu je nyní již 4. kolo skupiny A2. Tentokrát přijede na Tatran nováček z Písku. 

Tým kouče Čecha je letos velmi příjemným oživením ligy a momentálně s domácím výběrem jsou v čele skupiny A2. Oba dva soupeři zvládli své středeční duely na 1. Ostravané si poradili doma s Olomouckem, Písečané neměli větší problém ve svém sršním hnízdě se Slavii.

Z tábora soupeře: Sršni Photomate Písek

Jihočeši přijíždějí do haly Tatran s vizitkou týmu, který svým herním pojetím a výsledky, rozhodně dělají ligu hodně zajímavou. Ba co víc, tak tým je složen ryze z českých hráčů, kteří jsou dlouho spolu. Nejen proto se pro tým kouče Čecha hodí označení šitka ligy. Tým hodně spoléhá na bodovou produkci Martina Svobody, sběratele triple doublu Vojtěcha Sýkora či nebezpečného střelce z perimetru Šlachtu. 

Ohlasy před utkáním: "Ve čtvrtém kole nadstavby budeme hrát doma proti Písku. Na domácím hřišti ukážeme soupeři svou sílu, chceme udržet tempo a tvrdou obranu po celý zápas. Věřím, že v sobotu budeme hrát jinak než v Písku. Výkonnost našich hráčů jde nahoru a to přispěje k našemu skutečnému pojetí hry. Zvu všechny naše fanoušky na sobotní zápas a přeji si, aby nás došli podpořili," říká před zápasem asistent trenéra Nihat Gurbuz

" V sobotu nás čeká velmi důležité utkání, které když zvládneme, tak se osamostatníme na čele skupiny A2. Půjdeme do toho s plným nasazením a chceme navázat na dobrý výkon ve čtvrté periodě ze středečního zápasu proti Olomoucku," dodává Michal Svoboda

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30.

Bulletin: https://1url.cz/puv2L

Lístky online:https://bit.ly/426HmLC

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále