V sobotu přivítáme Slunetu.

Ve 3. kole skupiny A2 hostíme Pandy.

ČÍST DÁLE

8. 3. 2018

Preview: NH Ostrava vs Sluneta Ústí nad Labem

Kolo: 3. kolo nadstavby

Datum: 10. 3. 2018

Čas: 17:30

Vzájemná bilance: http://bit.ly/2yNeSZt

 

V sobotu k nám do haly Tatran přijede Sluneta Ústí nad Labem. „Pandám“ těsně utekl postup do skupiny A1 a tak se budou bít o poslední dvě postupová místa do play off společně s námi a také s Brnem, USK, Kolínem a JH.  Prozatím vede tabulku A2  s náskokem tří výher na 8. Kolín. Postup ze 7 místa by jim tedy neměl uniknout.

Svěřencům trenéra Pištěckého vyšel vstup do skupiny A2 a oba dva zápasy vyhráli. V prvním kole vyhráli v prodloužení v Kolíně a následně si doma poradili s USK Praha. Tým hostů je letos velmi silný a dobře poskládaný. Cizinci se dobře doplňují s českými hráči a na hra je velmi pohledná.

Zejména v domácím prostředí jsou velmi nebezpeční.  Náš tým má s nimi velmi zápornou bilanci a budeme chtít doma vyhrát a pokračovat tak na vítězné vlně. V sobotu jsme vyloupili Kolín, když jsme zejména týmovým výkonem a dobrou práci na obou polovinách hřiště dokázali se soupeřem celý zápas držet krok a v závěru díky přesné mušce Michala Medveckého zvrátili výsledek na svoji stranu.

Sobotní výhra byla teprve druhou venkovní výhrou v této sezóně.  Proti Slunetě to však bude jistě jiný zápas a doufáme, že za podpory našich fanoušků se dočkáme další cenné výhry.  Začínáme v tradičním čase a i na tento zápas si můžete zakoupit lístek z domova. Stačí kliknout na odkaz, co je níže.  Partnerem zápasu je hotel Mercure, který se nachází v centru Ostravy. Proto nevyhazujte lístek ze sobotního zápasu. V poločase proběhne slosování a následně u zapisovatelského stolku obdrží vylosovaní výherci odměnu.

 

Ohlasy po zápase v Kolíně:

Dušan Medvecký (kouč NH Ostrava): „Pro nás je to důležitá výhra, my jsme sem jeli s cílem vyhrát a jsem rád, že se nám to povedlo. Vyhráli jsme týmovým výkonem, protože pět hráčů nastřílelo 10 a více bodů a další dva dali 7 a 8 a to rozhodlo, protože všichni hráči se zapojili do rotace a netahal to jen jeden. Další věc je ta, že Kolínu dnes moc nepadaly trojky, 30/6 je dost tristní úspěšnost a to nám dost pomohlo. Týmový výkon a týmový duch rozhodl, dalším faktorem jsou doskoky. Kolín jsme přeskákali v útoku. Gratulace klukům.“

Petr Bohačík (power forward NH Ostrava): „Já jsem moc rád za výhru, za výhru venku, za výhru v Kolíně. Dnes byl alfou a omegou náš týmový výkon a rozdělení bodů na celý tým. To se muselo Kolínu těžko bránit a bylo to dost důležité, i to, že jsme vyhráli doskok a urvali nějaké důležité míče. Koncovka byla vyrovnaná. Radost mi udělal Míša Medvecký, který si vzal dvě důležité střely v závěru a obě proměnil. Tím pádem jsme se dostali na 5 bodů a Kolín to již měl těžké a nakonec jsme vyhráli.“

                                                          

FB: http://bit.ly/2G0d4Af

TVCOM: http://bit.ly/2yNeSZt

Lístky:  bit.ly/nhbasket_predprodej

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

20

hodin

54

minut

50

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále