V sobotu zavítáme do Nymburka.

ČÍST DÁLE

12. 1. 2024

Preview: ERA Basketball Nymburk vs NH Ostrava

Kolo: 21.

Datum: 13.1. 2024 v 15 hodin

V sobotu čeká ostravské basketbalisty předposlední kolo základní části KNBL. Tentokrát se utkají s Nymburkem na jeho půdě od 15 hodin.

S tamějším týmem se v potkali už v listopadu a v zápase neměli příliš šancí na výhru. Nymburk měl zápas plně pod kontrolou a navíc byl vyloučen domácí trenér Adam Choleva.

Nymburku se letos daří i evropských pohárech, kdy si v týdnu poradil s lídrem skupiny Dunkerque (72-57). Bodově se činil mimo jiné Jaromír Bohačík, autor 15ti bodů.

Nejen on bude jistě zítra dělat ostravské obraně potíže.

Ostravané si minulou sobotu poradili s nováčkem z Písku, kdy výbornou partii sehrál Jeter, který byl vyhlášen také MVP zápasu. Díky této výhře ještě udrželi mikro naději na postup do A1.

Uvidíme, jak tato naděje bude vypadat po sobotním zápase. Zápas můžete sledovat na TVCOM v odkazu níže.

Ohlasy před zápasem: " Jedná se o důležitý zápas, pokud chceme mít aspoň mikro naději na skupinu A1. Víme proti komu stojíme, sílu Nymburka respektujeme, ale momentálně jsme nastaveni tak, že pro postup chceme udělat vše. Bude to vycházet ze zabezpečené obrany, rychlého návratu zpátky a být o dost trpělivější v útoku než v prvním zápase. Z toho pramení také úspěšnost střelby a musíme ji mít víc, jak 40 %," říká k sobotnímu zápasu asistent trenéra Nihat Gurbuz

" Máme před sebou zápas, který pokud chceme pomýšlet na A1, tak musíme vyhrát. Víme, že se nám první zápas nepovedl střelecky a chceme to napravit. " uzavírá preview Chase Jeter.

TVCOM: https://bit.ly/41Tla7z

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále