Ve středu náš čeká dohrávka 1.kola A1

Ve středu do Pardubic

ČÍST DÁLE

3. 4. 2023

Preview: BK Kvis Pardubice: NH Ostrava

Kolo:1. kolo skupiny A1

Datum: 5.4.2023

 

Ve středu odehrají ostravští basketbalisté dohrávku 1. kola skupiny A1. Tentokrát se vydají do Pardubic. S tamějším týmem odehrají jistě zajímavou partii. Aby také ne, oba týmy mají za sebou velmi ceněné vítězství. "Pernikáři" v sobotu na domácí půdě sehráli výbornou partii, kdy si poradili s Brnem velkým rozdílem a jsou nyní ve velké pohodě. V tomto zápase byl při chuti zejména Rikič, autor 21 bodů. Pozadu nezůstal ani ústřední opora Východočechů, Tomáš Vyoral, autor 19 bodů. 

Ostravané v sobotu rovněž vyhráli a na domácí půdě po 16 letech porazili Nymburk 94:76 a stále tak živí šanci být 6. v tabulce A1. Vynikajicí partii odehrál Malik Morgan, jenž nasbíral 31 bodů (8 trojek).

Zápas začína v 17:30 a můžete ho sledovat v odkazu níže.

Adam Choleva k zápasu říká: " V Pardubicích musíme pokračovat ve výkonech z posledních zápasů, kdy jsme opravdu od začátku bojovali. S Nymburkem jsme si ukázali, že dokážeme hrát s každým a to v jakékoliv sestavě. Budeme se prát srdnatě o další vítězství v boji o 6. místo, což je pro nás stěžejní. Pardubice jsou v pohodě, kdy ve velkém utkání porazili Brno. Výborně letos brání a pozor si musíme dát na věž Rikiče, dále pak na Vyorala, Štěrbu, Pekárka či Čolaka."

Filip Šmíd k zápasu dodává:"Jedeme na palubovku Pardubic, které v posledním utkáni porazili silné Brno. My však stále bojujeme o vyhnutí se předkola playoff, a proto do tohoto zápasu dáme vše a pokusíme se na venkovní palubovce zvítězit. Klíčem bude obrana a doskok, potom můžeme myslet na výhru."

TVCOM: http://bit.ly/3nwqu0r

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále