Ve středu se před kamerami ČT utkáme s Nymburkem.

Dohrávka 10. kola se odehraje ve středu.

ČÍST DÁLE

28. 11. 2023

Preview: NH Ostrava vs ERA Basketball Nymburk

Kolo: 10.

Datum: 29.11. 2023

Ve středu 29. listopadu odehrají ostravští basketbalisté dohrávku 10. kola s Nymburkem.

Půjde o souboj po herní pauze, jelikož poslední zápas Ostravanů byl 18.11., kdy v domácím zápase porazili Děčína. Proti Nymburku to bude jistě zajímavý souboj, který bude přenášet ČT Sport.

Z tábora soupeře: ERA Basketball Nymburk

Tým z Polabí se po lehce slabším rozjezdu rozjel a rychle se vyšvihl do předních pozic v tabulce Kooperativa NBL.
Kádr kouče Tabelliniho se letos vyznačuje velkou kvalitou. V létě přišla zkušenost v podobě Jaromíra Bohačíka, Spencera Svejcara nebo Gordona. Pod koš pak získal Nymburk silnou oporu v podobě Sukha Mathona, který ještě loni hrál za domácí tým a byl velmi výraznou oporou týmu. Také v evropských pohárech se týmu daří a dobře reprezentují naší zemi. 

Zápas začíná v netradičním čase v 17 hodin a určitě přijďte v hojném počtu.

Ohlasy před utkáním:

"Ve středu nás čeká těžký zápas s Nymburkem. Abychom mohli pomýšlet na výhru, musíme předvést stejně bojovný výkon jako proti Děčínu a udržet koncentraci po celou dobu utkání." uvádí k preview David Jakel

"Ve středu musíme pokračovat ve zlepšující se obranné práci, protože Nymburk má na všech postech velice nebezpečné hráče. Směrem dopředu naopak už potřebujeme být nebezpečným týmem, měli jsme teď týden na to se zase o něco zlepšit, tak uvidíme kam nás to v zapase s NBK posune!
Nejdůležitější však bude se hned zezačátku nezaleknout, hrát s odvahou, dobře kolovat míč a makat v obraně! Nymburk je letos velice dobře připravený a složený tým, takže pro nás to bude zajímavá výzva vzhledem k prozatimnímu postaveni v tabulce." uzavírá preview kouč Adam Choleva

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále