Ve středu zavítáme do Děčína

Ve druhém kole zajíždíme do Děčína.

ČÍST DÁLE

26. 9. 2023

Preview: BK Armex Děčín: NH Ostrava

Kolo:2.

Datum: 27.9. v 18:00

Ve druhém kole zavítají ostravští basketbalisté na palubovku Děčína. Ambiciózní tým ze severu naší země má určitě chuť si spravit náladu po prvním prohraném kole, kdy na domácí půdě padl v prodloužení proti Pardubicím.

Tým kouče Grepla nezvládl koncovku zápasu a tak má jistě chutť napravit nepovedený vstup do ligy. Nejinak tomu bude také i u ostravského týmu. Ten rovněž nezvládl své úvodní domácí vystoupení a padl s regionálním rivalem z Opavy v prodloužení 96:102. Za výkon se však rozhodně nemusí stydět. Mladý tým kouče Cholevy ukázal své možnosti a silné stránky, kterými se bude chtít letos prezentovat.

Svého nejlepšího střelce našel ve 20ti bodovém Jeterovi. Nejen na něj bude jistě spoléhat celý tým také ve středečním zápase. S Děčínem se tým utkal také v loňském play off a vzpomínky na vypjaté souboje mají hráči obou celků ještě v živé paměti. Souboj začíná v 18 hodin a sledovat ho můžete na odkazu níže.

Ohlasy:

"V Děčíně musíme podat minimálně podobný výkon jako v druhé a třetí periodě zápasu s Opavou. Pohlídat si jejich rychlý přechod po obdrženém koši, a fyzickou hru směrem na koš.
Máme jim co vracet, takže o motivaci hráčů nemám strach!" nechal se před zápase slyšet domácí lodivod Adam Choleva.

"Ve středu nás čeká dlouhá cesta do Děčína. Po sobotním zápase s Opavou poměříme síly s druhým loňským finalistou. Zároveň máme Děčínu co vracet z loňského playoff, takže musíme udržet koncetraci celých 40 minut a zopakovat minimálně sobotní výkon" doplňuje trenéra NH Matěj Snopek.

TVCOM: https://bit.ly/decintvcom

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále