Zítra přivítáme Děčín.

Před repre pauzou hostíme Děčín.

ČÍST DÁLE

17. 2. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo:4. kolo skupiny A1

Datum: 18.2.2023, v 17:30

Ve čtvrtém kole skupiny A1 se doma předvedou domácí hráči v souboji s Děčínem. Před tímto zápasem měli domácí hráči již dva zápasy ve skupině A1 za sebou. Nejprve v sobotu v regionálním derby před fantastickou kulisou porazili Opavu v poměru 90:79. Následně je čekal duel v Brně. 

Při již zmiňovaném derby, které se hrálo na vyprodaném Tatranu, tak diváci mohli vidět podívanou s parametry play off. Vyrovnaný duel se rozhodl prakticky až v závěru, kdy opory domácího týmu vzali osud zápasu do svých rukou. Bodově byl při chuti zejména Radukič s 21 body. Zdatně mu sekundovali také Mathon a Štěpán Svoboda, který byl se 17ti body zvolen  MVP zápasu. Jedná se o jeho nejlepší zápas v letošním ročníku.

 

Z tábora soupeře:

Severočechům se povedl  vstup do skupiny A1, kdy zvítězili na půdě Brna,ale následně propadli v derby se Slunetou. Zejména druhý poločas se Válečníkům vůbec nepovedl a naprosto pohořeli.

Tým Válečníků posílil před nadstavbou Bruner, jenž začal sezónu ve Slávii. Dále v týmu najdeme zkušené hráče Waltona, Matěje Svobodu, Nicholse či Josipoviče. Bodově nejvíc plodným hráčem je Ty Nichols s 18 body na zápas. 

Akce pro fanoušky: Přijdte na zápas v BÍLÉM a prvních 100 fanoušků obdrží malou pozornost na fandění. 

Saša Jankovič před zápasem: " V sobotu dorazí silný Děčín, jenž ve středu porazil Nymburk. Díky svým klíčovým hráčům je v tabulce tam, kde je. My se chceme po zápase s Brnem trochu rehabiliovat a opět se vrátit to, co nás zdobilo v zápasech s Opavou či Hradcem. 

Michal Svoboda: " V sobotu nás čeká těžký zápas proti Děčínu, který v minulém kole porazil Nymburk. Budeme chtít napravit náš výkon z Brna a navázat na výkon proti Opavě. Budeme muset hrát velmi agresivně na obou polovinách hřiště a také si pohlídat děčínské americké duo a Matěje Svobodu. Věřím, ale že je v našich silách i s podporou domácích fanoušků Děčín porazit."

TVCOM: http://bit.ly/3Iz63by

Pozvánka na zápas: http://bit.ly/3ItgGfL

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

16

hodin

46

minut

41

vteřin

vs.

20. 5. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

57:86

19:2136:4654:63

10. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Semifinále