Po třech zápasech venku konečně doma! Přijede Děčín

ČÍST DÁLE

17. 11. 2023

Preview: NH Ostrava vs Armex Děčín

Kolo: 18.11
Datum: 18.10. v 17:30

Po třech těsných porážkách na venkovních palubovkách se konečně představí ostravští basketbalisté také doma. Bohužel se stále nemůžou radovat z tolik čekané druhé výhry v sezóně. 

Všechny tři zmíněné zápasy venku měly skoro totožné parametry. Svěřenci trenéra Cholevy se v zápasech dlouho drželi na dostřel svého soka, ale následně vinou špatné koncovky či velkému množství ztrát se nakonec museli před svými soupeři vždy sklonit. 

Všichni ostravští fanoušci doufají v prolomení smolné série porážek.  Všechny ostravské fanoušky vyzýváme k tomu, aby došli v BÍLÉ a spolu s námi vytvořili BÍLÉ PEKLO a společně pomohli vybojovat našim hráčům druhé vítězství v sezóně.

Z tábora soupeře: BK Armex Děčín

Válečnici přijíždí do ostravské haly Tatran v pozici celku, který letos vesměs plní to, co si před sezónou dal za cíl. V týmu zůstaly opory typu Svobody, Pomikálka či loňského MVP Waltona, který se ukazuje jako stěžejní hráč svého týmu. 

Naposledy Děčín si naprosto s přehledem poradil s Pardubicemi na jejich půdě. Silné stránky Děčína všichni známe a jistě mají ostravští fanoušci ještě v dobré paměti loňské boje v play off, které byli velmi vyhrocené. Zápas začíná v tradičním čase v 17:30.

Ohlasy před zápasem: "Konečně po dlouhé době budeme hrát na domácí palubovce, kde věřím, že se budeme cítit mnohem sebevědoměji než venku. Čeká nás silný protivník, kterého dobře známe. Už není kam se schovat. Musíme začít vítězit, a doufáme, že nám k tomu pomůže i plný Tatran!
Musíme pohlídat Waltona se Svobodou!," říká před sobotním zápasem Adam Choleva.

"Máme před sebou možnost porazit velmi dobrý tým. Celý týden jsme se poctivě připravovali a jdeme si pro výhru," uzavírá preview Chase Jeter.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále