Zítra přivítáme Olomoucko

Třetí kolo skupiny A2 je na programu zítra.

ČÍST DÁLE

6. 2. 2024

Preview: NH Ostrava vs BC Redstone Olomoucko

Kolo: 3. kolos skupiny A2
Datum: 7.2. v 17:30

Po dvou venkovních zápasech čeká domácí hráče také duel na domácí půdě.Tentokrát poprvé ve skupině A2 přivítají Olomoucko. S Hanáky letos domácí hráli již 3x. A toho 2x odešli nakonec poraženi. Také i proto budou chtít domácí šňůru domácích zápasů načnou vítězně.

Z tábora soupeře: Redstone Olomoucko

Na Tatran přijíždí celek z Hané, jenž je v této sezóně výhradně složený z hráčů, kteří se narodili za Atlantikem. Je to i pochopitelné, jelikož i trenérský štáb je tvořen Američany. Českou stopu zastupují zejména Feštr a Škranc. V letošní sezóně jsou Hanáci týmem, který již Ostravany doma porazil. V říjnovém souboji je porazili 97:88 a také v lednovém pohárovém utkání. Padli jen v odvetném prosincovém utkání na Tatranu. 

Ohlasy před utkáním: "Zítra odehrajeme první domácí zápas ve skupině A2 a pokud chceme pomýšlet na výhru musíme navázat a výkon z prvního poločasu na Edenu," říká před středečním duelem Matěj Snopek

"Tuto středu hrajeme doma proti Olomoucku. Potřebujeme podat dobrý výkon a to zejména v obraně. Nedopouštět se tolik ztrát a hrát týmově v útoku. Musíme si dát pozor na novou akvizici Olomoucka, Townsenda .Chceme vyhrát zápas a pokračovat dál v naší cestě," říká k zápasu asistent trenéra Nihat Gurbuz.

Vstupenky online:  https://bit.ly/495fGJy

Bulletin: https://bit.ly/488Xm14

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále