Zítra přivítáme Slunetu.

4. kolo je na programu zítra. Přivítáme Slunetu.

ČÍST DÁLE

3. 10. 2023

Preview: NH Ostrava vs Sluneta Ústí nad Labem

Kolo: 4. kolo

Datum: 4.10.2023

Ve 4. kole se budou snažit ostravští basketbalisté konečně poznat chuť vítězství. 

Po relativně povedeném úvodním zápase s Opavou následovala vysoká prohra v Děčíně a také porážka v Pardubicích, kde padli o 9 bodů v poměru 61:70. 

Zde již byl výkon o něco lepší než v Děčíně, ale svěřenci trenéra Cholevy dopláceli na nepřesnou střelbu, kdy netrefovali volné pozice. 

Hned dva střelci ostravského týmu se dostali nad 10 bodů a to Chase Jeter a Štěpán Svoboda. Oba shodně nasbírali po 14 bodech. 

Ve středu půjde o souboj dvou týmů, kteří ještě v nové sezóně nevyhráli. 

Z tábora soupeře: Sluneta Ústí nad Labem

Ve středu přijede do haly Tatran soupeř, jenž stejně jako náš tým v letošní sezóně nevyhrál.

Vstup do ligy se svěřencům trenéra Šotnara vůbec nepovedl. Nejprve doma padli s Kolínem a následně prohráli také na půdě silné Opavy. V neděli pak opět doma padli v derby s Děčínem, kdy jim nevyšla poslední čtvrtina.

 Po dvou porážkách na to vedení Slunety reagovalo příchodem dalšího Američana, a to v českých končinách známého Lamba Autreyho. Tento křídelník či rozehrávač již prošel několika českými kluby a tak prostředí zná dokonale. Naposledy na jaře hrál za Nymburk. Dále v týmu najdeme i jeho krajany Daileyho s Johnsonem či také zkušené české hráče Pecku, Váňu či Martina Nábělka.

Ohlasy před zápasem:

"Čeká nás zápas se Slunetou, oba jsme začali 0-3, takže o motivaci urvat první vítězství máme postaráno! Musíme soustředit hlavně na sebe a na náš výkon. Věřím, že podáme bojovný a hlavně koncentrovaný výkon po celých 40 minut a pak budeme to my, kdo se bude radovat z výhry!" burcuje před středečním zápase Maťo Majerčák.

" Po třech těžkých soupeřích aspirujících na titul, přijede velice silné Ústí N.L. S dvěmi velkými individualitami Nicholsem a navrátilcem Autreym. V zápase budeme chtít za každou cenu zvítězit! To znamená hrát s maximálním nasazením a koncentrovaností v obraně a s velkou dávkou sebedůvěry v útoku. Proto bychom chtěli opět vidět napěchovaný a hlasitý Tatran, který nám velkou měrou dopomůže k prvnímu letošnímu vítězství!" uzavírá preview k zítřejšímu zápasu trenér Choleva.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30 a prosíme fanoušky o plnou podporu! Se zaplněným Tatranem věříme, že vybojujeme první letošní výhru.

Lístky na tento zápas si můžete koupit na odkazu níže nebo přímo na pokladně v den utkání.

Lístky: bit.ly/46uoHu7

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále