Zítra to konečně začne! Přijede Opava!

Již zítra je zde první kolo nového ročníku.

ČÍST DÁLE

22. 9. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Opava

Kolo: 1.

Datum: 23.9.2023 v15:30

Po pěti měsících basketbalového půstu se opět naplno rozjede basketbalová soutěž. Ostravští fanoušci se hned v prvním kole mohou těšit na regionálního rivala z Opavy.

S úřadujícím šampiónem ligy si to rozdají před kamerami ČT. Navíc ještě proběhne před úvodním rozskokem předávání cen legendám klubu včetně výročního dresu se jménem dané legendy. 

Následně proběhne již samotný zápas. 

Domácí tým prošel před novou sezónou velkou změnou. Opory typu Radukiče či Mathona jsou pryč a směrem dovnitř týmu přišlo trio Američanů + Češi Jan Mička, Dominik Heinzl, Igor Patrik Svoboda či mladý a nadějný talent Mikuláš Čank.

Z tábora soupeře

Naše regionálního soupeře z Opavy netřeba dlouze představovat. Tým opavského lodivoda Petra Czudka po loňském ligovém triumfu bude kromě KNBL hrát také LIgu mistrů. Tým v létě posíil o reprezentanta Šimona Puršla a také o Adama Pecháčka, jenž je pro změnu protřelý zahraničními štacemi. Ambice klubu jsou jako vždy vysoké. 

Ohlasy před zápasem:

"Už všichni vyhlížíme start soutěže, i přes to, že k nám přijíždí mistr z Opavy, my slavíme 70let klubu, a hostíme také legendy ostravského basketbalu.
Pro zápas v krajském derby jde vše stranou, a budou rozhodovat maličkosti. Kdo bude vice bojovat, kdo bude více chtít!
Samozřejmě si uvědomujeme sílu Opavy, jejich dlouholetou sehranost a zkušenost, naopak my můžeme pouze překvapit!
Proto pevně věřím, že všichni moji borci se už těší a jsou nažhaveni na plný Tatran, předvést maximální koncentrovaný výkon, vycházející z obrany!
To totiž bude jediný klíč k úspěchu!" podotýká před zápasem trenér A týmu Adam Choleva.

Maťo Majerčák před zápasem: "Přijďte nás v prvním zápase sezóny podpořit. Začínáme v 15:30 a budeme chtít, ať společně vytvoříme BÍLÉ PEKLO!"

Zápas začíná netradičně v 15:30. Doporučujeme přijít včas ať máte klid si sednout na místo v hale. Očekáváme vyprodáno! Navíc si můžete na zápase zakoupit klubové tričko, kšiltovku či Magazín NBL v klubovém fanshopu.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále