V neděli nás čeká dlouhá cesta na sever Čech.

V neděli vyrážíme na Slunetu.

ČÍST DÁLE

19. 9. 2020

Preview: Sluneta Ústí nad Labem : NH Ostrava

Kolo: 3

Datum: 20.9.2020

 

V neděli čeká ostravské basketbalisty daleká cesta na ústeckou Slunetu. S tamějším celkem dohrají 3. kolo KNBL.  

Pří poslední návštěvě haly na Jateční ulici se málem svěřenci trenéra Bálinta dočkali výhry. Zápas dovedli až do prodloužení, kde jim bohužel došly síly. 

V domácí odvetě pak nenechali nic náhodě a zvítězili. 

V novém ročníku mají ústecké Pandy zatím bilanci 1:1, kdy nejprve těsně padli s Opavou na domcácí palubovce a pak ve středu vyhráli na hřišti Pardubic.  

Stejně jako v předešlých letech se tým trenéra Pišteckého netají velkými ambicemi. V týmu můžeme najít zkušené hráče typu Autreyho, Svejcara či Pecku. Nejnovějším přirůstkem do sestavy domácíh je urostlý pivot Rakočevič. 

Můžeme tedy být zítra svědky ostrých soubojů společně s naším kapitánem Petrem Bohačíkem, kterému vstup do sezóny prozazímm náramně vychází. Po každé double- double a je tám správným motorem týmu. 

Zápas můžete sledovat na TVCOM v přilloženém odkazu.

Ohlasy : 

Martin Nábělek: " V neděli nás čeká utkání na půdě kvalitního týmu z Ústí nad Labem, které se od nás nachází téměř za sedmero horami a sedmero řekami. Tato dlouhá cesta, ale nemění nic na tom, že se jedeme poprat a zápas vyhrát. K našemu vítězství povede disciplína jak v obraně tak v útoku."

Peter Bálint, trenér: "V neděli nás čeká zápas proti černému koni soutěže. Ústí letos poskladalo velice dobry tym plný kvalitních cizinců a českych hracu kteří v družstvu působí už delší dobu. Po zlepšeném výkonu našeho družstva v utkání s USK jedeme na pudu horkého favorita s lepší náladou a touhou být Ústí vyrovnaným soupeřem. Vše však záleží na našem přístupu, bojovnosti a hlavně obraně. Pevně věřím že se nám podaří navázat na zlepšený výkon z posledního utkání"

 

TVCOM: http://bit.ly/ustitvcom

TVCOM.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

11

hodin

27

minut

50

vteřin

vs.

30. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 11. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

81:64

20:2741:4660:54

27. 3. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 10. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A213 VÝHER / 19 PROHER (40.6 %)