V nové sezóně se chceme prezentovat dobrou obranou a rychlým přechodem do útoku.

V pátek proběhla tisková konference před touto sezónou.

ČÍST DÁLE

29. 9. 2019

V pátek 27. září proběhla tradiční tisková konference před novým ročníkem KNBL.

Po skoro deseti letech A-tým doznal hlavní změnu v podobě nového trenérské dvojice. Vedení se ujal bývalý asistent Peter Bálint a Tomáš Bartošek, který přichází z Pardubic.

“Rád bych touto cestou poděkoval za skvěle odvedenou práci Dušanovi Medveckému. Dušan nakonec přijal novou výzvu a trénuje ženy v Brně,” zahájil tiskovou konferenci Tomáš Vrátný, majitel klubu.

“Letos budeme mít jeden z nejmladších týmů v lize,  budeme se proto chtít prezentovat především kvalitní agresivní obranou a také rychlým přechodem do útoku. Budeme se snažit našemu týmu v této sezóně vtisknout jasnou tvář, aby ostatní soupeři věděli do čeho jdou, když přijíždějí do Ostravy, ” prozradil trenér Bálint. 

K novému hernímu stylu mají pomoci posily, které přišly před touto sezónou. Jedná se především o zkušené basketbalisty v podání Filipa Šmída (Sluneta Ústí nad Labem) a Radka Pumprly (Brno). Tito dva spolu s lídrem týmu Petrem Bohačíkem tvoří základní osu týmu. Tyto zkušené hráče doplňují zahraniční akvizice John Carroll (University of Hartford) a Josh Newkirk (Long Islands Nets). Zbytek týmu doplnilo dravé mládí v podobě Martina Nábělka (BK Olomoucko), Juraje Páleníka (BCM Prostějov), Matěje Snopka, Dominika Lukáče (oba Snakes Ostrava).

 

Dále pak vedení klubu z úst svých čelních představitelů poděkovalo Statutárnímu městu Ostrava za poskytnuté prostředky na rozsáhlou rekonstrukci toalet v útrobách haly. 

Hlavními partnery Basketbalového klubu NH Ostrava a.s. jsou společnosti skupiny ČSAD Ostrava a.s. – ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. , ADIP, spol. s r.o. , KAR group a.s. a Nikey s.r.o.  

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

02

hodiny

05

minut

42

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále