V sobotu přivítáme Děčín.

ČÍST DÁLE

3. 3. 2022

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo: 6.

Datum: 5.3.2022, v 17:30

První březnovou sobotu se utkají v ostravské hale Tatran domácí NH s Děčínem. Po reprezentační pauze to bude pro ostravské hráče první ze série tří domácích zápasů v řadě. A velmi rádi by tuto sérii zahájili vítězně.

Všechny tři poslední duely na venkovních palubovkách totiž prohráli.  Děčín přijíždí do Ostravy v úplné jiné pozici.  V tabulce skupiny A2 si drží komfortní vedení s náskokem 5 výher na druhou Ostravu. Před pauzou vyhrál všechny 3 duely a je tak na koni. 

Výraznou měrou se o tyto cenné skalpy přičinili Ty Nichols, Ondřej Šiška a Matěj Svoboda. První jmenovaný se však zranil a uvidíme, jak dlouho bude Válečníkům chybět. Domácí jdou naopak po dlouhé době do zápasu v plné síle. 

Vzájemné duely v základní části:

Oba duely v základní části skončily vítězně pro Ostravany. V prvním duelu sezóny se povedlo NH ukořistit cenný skalp z horké palubovky soupeře v poměru 73:70. V odvetném utkání pak následně uhájili svěřenci trenéra Adama Cholevy svoji palubovku a rovněž vyhráli. V obou případech se mohli výrazně opřít o svého ústředního rozehrávače Mannyho Ubillu (21 a 30 bodů).

Sobotní zápas bude také prvním zápasem, kdy je možné jít na zápas bez jakékoliv omezení. Doufáme, že na zápas příjdete v hojném počtu. 

Saša Jankovič před zápasem: "Po repre pauze si to v sobotu opět rozdáme s Děčínem. Tento zápas chceme jednoznačně vyhrát a ukázat našim fanouškům, že umíme hrát pohledný a poctivý basketbal."

Zápas také můžete sledovat na TVCOM:  https://bit.ly/tvcomnhdecin1

 

INFO pro fanoušky: Kdo bude chtít kartičku svého oblíbeného hráče, tak ať si zajde po zápase ke stolku časoměřičů. 

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)