V sobotu přivítáme nováčka z Prahy.

Listopad zakončíme domácím zápasem s nováčkem.

ČÍST DÁLE

25. 11. 2022

Preview: NH Ostrava vs SK Slavia Praha

Kolo:10.

Datum: 26.11.2022

 

26. listopadu se před televizními kamerami představí domácí tým proti nováčkovi ligy SK Slavii Praha.  Půjde již o 10. kolo základní části, ve kterém se jistě budou chtít domácí hráči opět radovat z výhry. Nepovedlo se jim to v domácím zápase před reprezentační pauzou s Nymburkem a ani v Kolíně. Byť v obou případech odehráli slušná utkání. V Kolíně nastoupili bez stěžejních opor Radukiče s Morganem a i přesto odehráli vyrovnanou partii, která se lámala až v posledních minutách čtvrté periody. Ve středečním zápase v Brně je zase postihla hluchá bodová pasáž, která nakonec rozhodla o zaslouženém vítězství Brna. Nejlepším střelcem NH byla nejnovější akvizice Mathon, který nasbíral 15 bodů.

 

Z tábora soupeře

Nováček z našeho hlavní města vtrhl do ligy poměrně svižně a může se chlubit cenným skalpem mistra z Nymburka. Tým kouče Beneše dokázal několikanásobného mistra soutěže doma udolat v poměru 80:71. Na kontě již mají 3 výhry a kromě výhry nad Nymburkem doma skolili také Slunetu Ústí nad Labem. Na soupisce můžeme najít velice zajímavé jména. Ať už jde o bratry Pumprly, cizince Brunera a Dvorskeho nebo také Juraje Pálénika, který palubovku na Tatranu zná velmi dobře ze svého působení v ostravském dresu z minulých let. 

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30. V případě, že nebudete moci dojít, tak si náš zápas můžete pustit na programu ČT SPORT PLUS

Saša Jankovič před zápasem: " Měsíc listopad zakončíme zápasem proti nováčkovi ze Slavie. Doufáme, že už konečně prolomíme sérii porážek a vyhrajeme!"

 

Pozvánka: https://bit.ly/pozvankanhslavia

Vstupenky: https://bit.ly/3OARMw8

#tojebasketball

#OVAvsSLA

. .

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

75:95

21:2038:3954:66

6. 4. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 12. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

1. MÍSTO

Skupina A215 VÝHER / 19 PROHER (44.1 %)