Zítra přivítáme Pardubice.

ČÍST DÁLE

14. 3. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Kvis Pardubice

Kolo: 8.kolo skupiny A1

Datum: 15.3.2023

Dnes do ostravské haly Tatran přijíždí Pardubice. “Perníkáři” v naší hale s ostravským týmem sezónu odstartovali letošní sezónu. A byli to domácí hráči NH, kteří zahájili  letošní ročník vítězně. Výbornou partii tehdy odehrál Matej Majerčák. Nasbíral 23 bodů a skvěle tak zahájil své angažmá v ostravském dresu. Výborný zápas odehrál také v sobotu proti Kolínu,kdy byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. I díky němu vyhráli po dvou nepovedených zápasech venku a opět jsou na 6. místě v tabulce A1. 

Sobotní napínavý duel s Kolínem se rozhodoval až v úplném závěru, kdy domácí po celou dobu utkání vedli avšak koncovka byla velmi napínavá a nakonec to byli domácí, kteří se radovali z cenné výhry.

Z tábora soupeře:

Východočeši přijíždějí do Ostravy po třech porážkách v řadě. Naposledy padli v domácím zápase proti Nymburka. Navíc dlouhodobě nemohou počítat s Petrem Šafarčíkem, jenž patří do základní rotace hráčů kouče Repeši. 
V týmu chorvatského lodivoda můžeme vidět zkušené ligové harcovníky typu Vyorala, Švrdlíka nebo Štěrby.

Nedílnou součástí domácích zápasů bude již zaběhnutá tombola. Stačí dorazit na zápas v BíLÉM a dostanete se do slosování o hodnotné ceny. 

Ohlasy před utkáním: 

Saša Jankovič: "Zítra přivítáme Pardubice. Musíme se držet naší hry, tak jako v sobotu proti Kolínu a s pomocí našich skvělých fanoušků věřím, že dojdeme k další výhře."

Fiip Šmíd: " Čeká nás jeden z nejlépe bránících týmů.Pokud však budeme hrát naší hru a udržíme zlepšení v obraně z posledního zápasu, tak věřím, že můžeme být úspěšní."

TVCOM: http://bit.ly/3mPrexA

Pozvánka: https://bit.ly/400ZTXk

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

14

hodin

46

minut

10

vteřin

vs.

20. 3. 2024 18:00

SH Gymnázia Olomouc - Olomouc, 6. kolo - Skupina A2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

68:76

18:1929:4145:59

16. 3. 2024 19:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 9. kolo - Skupina A2

AKTUÁLNÍ POZICE V TABULCE

2. MÍSTO

Skupina A212 VÝHER / 18 PROHER (40 %)