Série s Opavou se přesouvá na Tatran!

ČÍST DÁLE

21. 4. 2024

Preview: NH Ostrava vs BK Opava

Kolo: 3. zápas série play off

Datum: 22. dubna v 19 hodin

Po dvou velmi vyrovnaných zápasech na půdě Opavy se tato čtvrtfinálová série přesouvá na Tatran.

V pondělí a úterý to budou Ostravané, kdo bude hostit další dva zápasy.

První duel Ostravané prohráli až v závěru, aby si o den později spravili chuť a vyhráli duel 84:82. Bodově odehrál výbornou partii Madden, jenž nasbíral 22 bodů. Skvěle ale tento druhý duel zahrál celý tým, který si výborně vypomáhal v obraně a srdnatě bojoval po celý duel. Zaslouženě tedy vyhrál a veze si do Ostravy vyrovnané skóre 1:1. 

Z tábora soupeře: BK Opava

Naše regionálního soupeře z Opavy netřeba dlouze představovat. Tým opavského lodivoda Petra Czudka po loňském ligovém triumfu bude kromě KNBL si letos zahrál také Ligu mistrů. Tým vede na hřišti kapitán Šiřina a kolem něj jsou velezkušení hráči jako Gniadek, Zbránek či Jurečka. 

Zítřejší zápas začíná v 19 hodin a rozhodně doporučujeme přijít dřív, ať chytnete místo v hale. Očekává se příjezd opavským fanoušků. To však nemusí naše skvělé tiffosi zarazit. Již několikrát ukázali, jak za to umí v domácím prostředí vzít.

Na zápase bude možnost v našem fanshopu možnost zakoupit naše triko, které má limitovanou edici pro play off, tak neváhejte zavítat do našeho stánku s merchem.

Stále si můžete koupit lístky na tyto domácí zápasy v odkazu níže:

Lístky: https://bit.ly/3xNCEY8

Ohlasy před utkáním: "Jsme rádi, že jsme vyhráli druhý zápas play-off v dobré atmosféře a s podporou našich fanoušků. Víme, že série play-off je dlouhá a čeká nás ještě spoustu zápasů. Připravujeme se na to, abychom Opavu doma opět porazili. Motivace našich hráčů je správně nastavená a celý tým ví, že chtít uspět je jen polovina úspěchu. Opava je velmi dobrý tým a víme, co nás čeká. Zvu naše fanoušky, aby nás podpořili v našem chrámu!" říká před zápasem Nihat Gurbuz

"Velmi se těším na zítřejší zápas proti Opavě. Naši skvělí fanoušci dokáží vytvořit výbornou atmosféru a ukázat, že jsou jedni z nejlepších v lize! Jako tým musíme do zápasu vstoupit se stejnou intenzitou jako v pátek! Musíme omezit ztráty a hlavně mít doskok. Na všechny se zítra moc těším!" uzavírá preview Ben Stevens

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

11

hodin

01

minuta

20

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále